Eto izjednacen broj golova na strani u 2019, Murinju je trebalo 49 minuta.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mogao je i ovde bolje da brani..
Послато са Redmi 7A помоћу ТапатокаKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostNišta zlonamerno, samo se sećaš da sam ti rekao da Totenhem ima bolje igrače od Utd a ti si govorio da je do Murinja. Ja nešto ne vidim to, a ti?
Je l to Pogba bolji od Sona i Eriksena ili?sigpic
Comment
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostNišta zlonamerno, samo se sećaš da sam ti rekao da Totenhem ima bolje igrače od Utd a ti si govorio da je do Murinja. Ja nešto ne vidim to, a ti?
Je l to Pogba bolji od Sona i Eriksena ili?
Comment
-
Je l to Pogba bolji od Sona i Eriksena ili?
Послато са SM-N950F помоћу ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Inace, odlicna su ova poredjenja Spursa iz ove utakmice i Spursa iz utakmica kada im nije islo sa Pochettinom. Reklo bi se da oni nikad nisu igrali odlican fudbal sa Pochettinom kao trenerom a i da Morinho nikad nije imao problema sa igrom i rezultatima u ekipama koje je trenirao.
Comment
Comment