Ovaj Totenhem je stvoren za Murinja, ima napadaca po njegovom ukusu, teskasa koji ima fudbal u malom prstu, ima fizicki mocne igrace pozadi i ima trkace na sredini spremne da ginu za njega. Moze da siba kontre pritom. Navijaci Totenhema egzaltirani, kazu napokon imaju strucnjaka najvece klase, znaju da imaju igrace ali nisu imali menadzera da isprati nivo igraca i uprave.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Premier League & SkyBet Championship 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Navijaci Totenhema su zalosni.
Bice to honeymoon period sa novim trenerom i onda brzebolje nazad gde su bili pre Pocha. Covek im je prerodio klub i viziju za fudbal u 5 godina, mucenici fudbala nisu vidjeli pre toga, u Krauca se krstili. Najgori fudbal sa Stoukom zajedno, tu su bili. Sada su nesrwcni jer su izgubili finale LSa, nece oni jos 50 godina finale vidjeti opet
EDIT: Bice zanimljivo vidjeti saradnju Zozea sa Livijem svakako
Sent from my MI 6 using TapatalkLast edited by Ser Gagi; 20-11-19, 00:54.
Comment
-
Ponovo gledamo najveceg u PL, tu mu je i mjesto iako je svakako Totenhem ispod njegovog nivoa, ali ako ih neko moze odvesti korak dalje, napraviti od njih giganta to je on. Murinjo je do sad cuda radio sa autsajderima i porsnulim gigantima. Sad ce i novinari pisati o Totenhemu, pritiskati, razapinjati posle svakog loseg rezultata, toliko je on bitan. The Special One.
Kad dodju Saudijci da se vrati u Junajted, da imamo upravu ne bi ni odlazio, sad bi oni manekeni i pizde bili daleko od Teatra pritom.sigpic
Comment
-
Poketino je dobio pojacanja, ljetos je dobio pojacanja za 120 miliona eura. Proslog ljeta nije, pretproslog ljeta je doveo igrace za 121 milion eura, 16/17. je doveo igrace za 83 miliona eura, 15/16. za 71 milion eura. Mnogo je ovo para za zero tituli, previse.sigpic
Comment
-
E pa ako je tačno onda neka mu je sa srećom u novom klubu, Totenhem ostaje klub koji ću rado da pratim. Već 3. decembra na Old Trafordu.
Romano
Last edited by BorisUnited99; 20-11-19, 02:13.
Comment
-
Auu šta ispisaste hahahah.. Kakva smramota za klub, baš mi žao Poketina. Što se tiče novog trenera nadam se da će uspeti nešto i da sebi vrati staru slavu ili će ga sopstveni autobus opet pregaziti ovaj put zauvek.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostNadam se da je pametno iskoristio ovaj period bez angazmana, i da je nesto naucio da je krenuo napred. Ako se bude drzao svojih starih principa nece slavno zavrsiti.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Dignuce Mou ovaj tim na euforiju, mozda i osvoji neki kup. Tot ima igrace krojene za njega, bukvalno "sedni i vozi" sto bi rekli dileri automobila. Nece imati nekih ulaganja. Ali dugorocno je ovo glup potez Totenhema. Zao mi Pocha, covek ih je digao u sam vrh, pre njega su bili sprdnja.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostSlazem se.
Dignuce Mou ovaj tim na euforiju, mozda i osvoji neki kup. Tot ima igrace krojene za njega, bukvalno "sedni i vozi" sto bi rekli dileri automobila. Nece imati nekih ulaganja. Ali dugorocno je ovo glup potez Totenhema. Zao mi Pocha, covek ih je digao u sam vrh, pre njega su bili sprdnja.
Ne bi me čudilo da dovede Matića sada.Last edited by Cylokin; 20-11-19, 11:09.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostSlazem se.
Dignuce Mou ovaj tim na euforiju, mozda i osvoji neki kup. Tot ima igrace krojene za njega, bukvalno "sedni i vozi" sto bi rekli dileri automobila. Nece imati nekih ulaganja. Ali dugorocno je ovo glup potez Totenhema. Zao mi Pocha, covek ih je digao u sam vrh, pre njega su bili sprdnja.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment