Originally posted by miloolja
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Cincinnati 2019
Collapse
X
-
-
Originally posted by joshmor View Poste zaboravio sam da kažem,(crko mi komp kod kuce)-sudija i supervizor su bili katastrofa-to je bilo za mnogo MNOGO veće sanksionisanje,ako ne i za diskvalifikaciju, al sudija nije imao kičme gde da kupi
o ramose,ramose gde si
E, sad' ne znam da li postoji neka unija ili udruženje sudija koja bi stala na stranu kolege.
Jedno je nesportsko i neprimereno ponašanje, sasvim drugo je nepoštovanje.
Ne znam da li postoji i jedan sudija sa kojim Kirjos nema problema.
Elem Riša dobi Švarcija 7:6, 6:3Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Ne žalim ni jednog sudiju, većina ide linijom manjeg otpora i dopuštaju budali da pravi cirkus. Više me iritira njegovo nepoštovanje protivnika i ona konstantna priča pre serviranja. Kačanov je to nekako iskulirao a pitanje je šta je pravi recept - ja bi ga zatjerao u tri lepe pm.
Comment
-
Ma kakvo kaznjavanje, mozda jedino novcano nesto, lik igra LC i promovisu ga i on njih i tako...
Jutros, dakle posle svega ovo objavili, pa ipak skinuli tvit (ne znam zasto).
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Na zalost za sada samo novcano,sto za njega I nije neka suma.Lako ce nadoknaditi .Najgore sto zapravo nema volje da se pomogne Nicku kao clanu asocijacije profesionalnih tenisera vec se njegovo stanje koristi za promovisanje zabave koju infantilni placaju kroz klikove ,ulaznice I sve ostalo ..Similis simili gaudet
Comment
-
Jadan i taj sport kad im osoba kao Nik dize rejting i podize prodaju karata, gledanost. Tuzno bas.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Meni je to tako izgledalo - nagrada je igrati na najvećem terenu u udarnom terminu. A baš mi se smučio lik...gledao danas snimak na tenis chanal a kod njih ne idu reklame između gemova. Čovek je smorio sve redom, melje ne zatvara usta. Žalim one kojima je to zanimljivo.
A kad prikaže onaj njegov brlog koji napravi oko klupeko krmača.
Last edited by torpedo; 15-08-19, 19:21.
Comment
-
Pa dobro ti izgleda, bas je tako.
A ne zna covek kome je gore, protivnicima koji ga izvuku ili sudijama -.-
Nego, Noksi u 1:00, uf a umorna sam bassigpic
Comment
Comment