Announcement

Collapse
No announcement yet.

G.P. APEROL DI SAN MARINO E DELLA RIVIERA DI RIMINI 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: G.P. APEROL DI SAN MARINO E DELLA RIVIERA DI RIMINI 2010

J...la ih podloga odnela jedan mlad zivot.Strasno! //h*svb
    sigpic

Comment

Japanese rider Tomizawa dies in San Marino Moto2 GP

MISANO, Italy — Japanese rider Shoya Tomizawa died from injuries sustained in a crash in the San Marino Moto2 Grand Prix on Sunday.
      The 19-year-old Technomag-CIP rider came off his Suter bike when under pressure from the fast charging Italian Alex de Angelis.
      Neither de Angelis nor British rider Scott Redding were able to avoid hitting Tomizawa, who was propelled over 40 metres and off the track into the gravel.
      Tomizawa was in his first season in the Moto2 category - he had had one season in 250cc last term - and had begun it in style by winning the curtain raiser in Qatar.
      He followed it up with second in the second race of the season in Spain but his form had tailed off since then and he was seventh in the overall standings with 82 points.
      The three podium finishers in the MotoGP race which followed were in shock at the news, their joy at their personal results firmly set aside to pay homage to Tomizawa.
      "It feels so strange, there is a big hole inside me," race winner Dani Pedrosa told the BBC.
      "I was so happy and then I was told and this big hole opened up inside me," added the 24-year-old Spaniard.
      Italy's multi-time champion and winner of this race the past two seasons, Valentino Rossi, was all but in tears.
      "When it happens like this nothing else matters," Rossi told the BBC.
      "I saw the crash on TV and it was terrifying. I thought he was dead. I am very sorry but then we had to race and try and concentrate. Shoya was a very funny guy and a nice one too," added Rossi, who suffered a serious leg break earlier this season.
      MotoGP series leader Jorge Lorenzo - who finished second in the MotoGP - was shellshocked.
      "Yes, it is so sad, so sad," he told the BBC.
      "It is better not to say anything about the race."
      [pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

[quote author=MLADOSTLE link=topic=2822.msg164635#msg164635 date=1283693945]
        RIP SHOYA .Bio sam zaista srecan kada je pedrosa pobedio.nisam znao sta znaci ta rec na s a kada su rekli na najgore rekao sam da je ovo kraj sezone za njega.da,bio je kraj,ali i mnogo vise.RIP SHOYA. //h*svb //h*svb //h*svb //h*svb //h*svb
        [/quote]
        Ni ja nisam znao. Ja prvo pomislio da je samo nesto slomio kada su to izbacili, kad ono. Shoya Tomizawa RIP
        JUST PUNK

NO NATIONS
        NO RELIGION
        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

[quote author=nucle0 link=topic=2822.msg164633#msg164633 date=1283693874]
          R.I.P. Shoya Tomizawa

I jedno pitanje na koje ce pretpostavljam Lawliet odgovoriti: Cemu sluzi ona vestacka podloga pored staze zbog koje je Tomizawa i izleteo, posto po njoj ne moze da se vozi?
          [/quote]

Po mom misljenju ne sluzi nicemu kao i bijela lnija. Samo ti pokazuje gdje je staza i gdje ne bi trebalo prelaziti. Vise padova smo gledali ovih godina bas sa bijele linij. Nikad se nisam zapitao sto ce im ona tu niti sam ikad trazio svrhu njenu na netu. Kad vozis 4 tocka moze da ti posluzi na izlijetanju iz krivine kao sto znamo zakacis malo i vratis se na asfalt, kad vozis dva takodje samo ne znam jesi primjetio na sve staze taj umetnuti dio je ili malo iznad podloge ili malo ispod nje nikad nije u ravni. Na dva tocka to je smrt prelaziti al ajde svi to rade.

Comment

Ova sezona je dfinitivno najgora. Toliko teskih povreda, i na kraju se desilo i ono najtuznije.
            Tomizava je, osim sto je bio dobar vozac, bio i jako pozitivna licnost. Stalno nasmejan, veseo, raspolozen.
            Nema se sta reci.

Comment

Drago mi je sto Rossi nije uzeo pobjedu na kraju.

Comment

prvi pobednik moto2 trke postaje i prva zrtva moto2 trke.Kao sto je u kataru bila crna noc tako je sada zacrnjen ovaj gp.rip shoya.
                FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2822.msg164653#msg164653 date=1283695494]
                  [/quote]
                  Zasto ?????????????????????????????
                  fghj48d $%&RQa $%&RQa
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Srdjan i Aca su ranije govorili da je uspeh zavrsiti svaku trku.Potpuno su u pravu.Ne treba ljudi da se svadjamo oko vozaca vec da budemo srecni sto su iz trke u trku sa nama.Ostali smo zaista bez sjajnog vozaca i coveka.Shoya R.I.P.
                    sigpic

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2822.msg164655#msg164655 date=1283695637]
                      [/quote]
                      fghj48d $%&RQa $%&RQa
                      [/quote]

Jer bi navijači poludili ... RIP
                      Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

R.I.P. Tomizawa
                        Valentino Rossi #46

G.O.A.T

Comment

[quote author=Lorenzo-fan link=topic=2822.msg164655#msg164655 date=1283695637]
                          [/quote]
                          fghj48d $%&RQa $%&RQa
                          [/quote]

Ludilo navijaca, plus da se slavi na stazi kad je neko umro. Ne vrijedi uzeti pobjedu kad neko pogine na stazi. Podsjeti me uvijek na Senu iz f1 i te trke.

Comment

R.I.P Shoya //h*svb

Comment

Bem li ti Ironiju a cio vikend je bio posvecen Katu koji je poginuo u Suzuki.
                              Da zaboravih Valentino je pobjedio kad je Kato poginuo. Isto bezveze osjecaj je bio.
                              Ono shto mene zanima znaci li ovo zatvaranje Misana?

Comment

[quote author=L. Lawliet link=topic=2822.msg164669#msg164669 date=1283697525]
                                Bem li ti Ironiju a cio vikend je bio posvecen Katu koji je poginuo u Suzuki.
                                Da zaboravih Valentino je pobjedio kad je Kato poginuo. Isto bezveze osjecaj je bio.
                                Ono shto mene zanima znaci li ovo zatvaranje Misana?
                                [/quote]

Misano nebi trebalo biti zatvoren.Ja mislim da bi trebalo imas onakvu podlogu malo ode tamo motor i evo sta se desi +-*^%* . Ali isto tako Airton Sena je poginuo isto tako na velikoj nagradi San Marina.

Comment

Working...
                                X