Announcement

Collapse
No announcement yet.

VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Ne znam za druge ali ja zivim za trenutak da neki srpski vozac vozi u f1 ili Moto GP.
    sigpic

Comment

to bi bilo super,srbija je bila poslala zahtev FII da i mi imamo ekipu u F1,ali su nas odbili

Comment

E slazem se sa Grinderom za statistiku, u smislu da je to jedina stvar koja moze objektivno da proceni ko je bolji vozac, ali inace pisite sta hocete, ionako smara da za sve postoji posebna tema...

Btw, to sto pisete za Vettela i moguc odlazak u ferrari, jesu to neke proverene informacije ili?
        A ne slazem se da se Alonso nije usrecio prelaskom u Ferrari, jer se raspadao u Renou, i bilo kakav napredak je dobar, a i realno nije njega ferrari nesto posebno izneverio, cak je mozda bilo nerealno ocekivati nesto specijalno bolje, s obzirom da su prosle sezone bili ocajni.
        Mene je u celoj prici najvise razocarao Mercedes jer su nasledili pobednicki bolid i nista.

Comment

oooo divno evo nam ga jos jedan statisticar koliko je bre vas statisticara,nemoj sad i ti o statistici a sto se tice toga da statistika moze objektivno da proceni vozaca to uopste nije istina niti ce ikad biti,

Comment

Po statistici je onda sad Webber bolji vozac od Schumachera jer ima vise bodova od njega ove sezone.Schumacher je osvojio 7 titula a Webber bi jeo g...a za jednu ali po vasoj statistici on ima vise bodova i zato je bolji vozac.Hej vidite Dovizioso i Pedrosa imaju vise bodova sad od Rossija bolji su vozaci.Daj bre nemojte mi prodavati muda za bubrege.
            sigpic

Comment

hvala bogu dosta vise statistike i to sto je caniggia rekao je samo dokaz koliko je statistika pogresna i glupa

Comment

Trivune, iskreno se nadam da ces uspeti da patricipiras u normalnoj komunikaciji na forumu, bez daljnjih uvreda.

Comment

[quote author=trivun link=topic=2816.msg167442#msg167442 date=1284246817]
                  to bi bilo super,srbija je bila poslala zahtev FII da i mi imamo ekipu u F1,ali su nas odbili
                  [/quote]
                  Nije Srbija poslala zahtev, nego neki Srpski bogatun koji hoce da ima ekipu
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Ako je gore navedena tema još uvek aktuelna,sve ovo je promašena priča.Nema ni jednog konkretnog komantara,mišljenja,niti bilo šta slično.
                    Nema svrhe bilo šta dalje pisati a čitanje ovog topica je čisto gubljenje vremena.

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2816.msg167481#msg167481 date=1284249804]
                      Po statistici je onda sad Webber bolji vozac od Schumachera jer ima vise bodova od njega ove sezone.Schumacher je osvojio 7 titula a Webber bi jeo g...a za jednu ali po vasoj statistici on ima vise bodova i zato je bolji vozac.Hej vidite Dovizioso i Pedrosa imaju vise bodova sad od Rossija bolji su vozaci.Daj bre nemojte mi prodavati muda za bubrege.
                      [/quote]

Ne gledam ja statistiku samo jedne sezone, vec ucinak u karijeri. Nisam retard pa da na osnovu jedne sezone zakljucujem ko je bolji, ne brini pratio sam ja sve trke u Sumaherovoj eri, i naravno da je on izmislio formulu za glupog Webbera, ali ove sezone Sumaher nije ni blizu vrha.
                      Isto vazi i za poredjene Pedrose, Doviziosa i Rossija. Ova dvojica ga nikad nece stici, a ove sezone su ispred njega zbog njegove povrede.
                      Mislim ne vidim sta tebi nije jasno, pojam statistika moze da se odnosi i na duzi period od godinu dana, zapravo ja taj duzi period uvek i gledam, jer svako moze da ima jednu dobru sezonu i da spletom nekih srecnih okolnosti osvoji titulu.

Comment

[quote author=trivun link=topic=2816.msg167474#msg167474 date=1284249359]
                        oooo divno evo nam ga jos jedan statisticar koliko je bre vas statisticara,nemoj sad i ti o statistici a sto se tice toga da statistika moze objektivno da proceni vozaca to uopste nije istina niti ce ikad biti,
                        [/quote]

Onda mi molim te reci sta to objektivno procenjuje ko je bolji vozac? Govorim o ucinku u karijeri, ne u jednoj sezoni.

Comment

Schumaher je njabolji ali njegovo vreme je proslo tako da se on se sada nemoze porediti sa ovima, ali ni statistika cele karijere nemora da znaci toliko. NPR> statisticki je Prost bolji od Sene, a zapravo je Sena bog spram njega. U moto sportovima je skoro nemoguce da se na osnovnu rezultata utvrdi ko je bolji.
                          JUST PUNK

NO NATIONS
                          NO RELIGION
                          NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Upravo tako Senna je najbolji ali nije imao srece u zivotu.Po statistici se moze nesto i videti ali vecina stvari ne.
                            sigpic

Comment

E nismo odavno diskutovali ko je najbolji svih vremena,stvarno bi mogli malo o tome!
                              Najbolji je Ralf Sumaher,prati ga Montoja,a treci najbolji svih vremena je Kartikejan,ali nekako nisu imali srece... $a$7#
                              sigpic

Comment

E dobar si h5g6k8
                                sigpic

Comment

Working...
                                X