Announcement

Collapse
No announcement yet.

VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Sutra nakon 2007. propustam prvu trku F1 na TV-u A start grid tolikooo obecava ...

Comment

[quote author=trivun link=topic=2816.msg167058#msg167058 date=1284227171]
      izvini ali preterujes kubica, alonso i hamilton su najbolji za sad i vettel je super ali ovi su za nijansu bolji to sto ti navijas za vettela ne znaci da uvek treba da ga stavljas da bude prvi ili drugi,naravno postujem tvoje misljenje ali ipak mislim da treba da budes malo realniji
      [/quote]

Da ali mislim da je pred Vettelom najveca karijera od svih njih.
      sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2816.msg167111#msg167111 date=1284232872]
        [quote author=trivun link=topic=2816.msg167058#msg167058 date=1284227171]
        izvini ali preterujes kubica, alonso i hamilton su najbolji za sad i vettel je super ali ovi su za nijansu bolji to sto ti navijas za vettela ne znaci da uvek treba da ga stavljas da bude prvi ili drugi,naravno postujem tvoje misljenje ali ipak mislim da treba da budes malo realniji
        [/quote]

Da ali mislim da je pred Vettelom najveca karijera od svih njih.
        [/quote]
        I jeste, sad ako potpise za Ferari niko nece imati sanse
        JUST PUNK

NO NATIONS
        NO RELIGION
        NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

ne kazem, vettel definitivno ima najsvetliju buducnost ali pitanje da li ce se u ferariju proslaviti,ljudi iz ferarija su pomalo smotani taj auto zna da izneveri kad je najpotrebnije da sam na njegovom mestu ja bih pre ostao u red bullu i alonso je otisao u ferari i pogledaj ga sad malo malo pa mu se nesto desi,taj auto je nestabilan,red bull je bolji

Comment

Moze li malo vise smislene spike na ovoj temi? $%&5/

O najboljima se ne moze raspravljati, jer svako brani "svog". Za to postoji statistika, zvanicne informacije, cinjenice, strucnjaci ... Mi nismo strucnjaci.

Comment

svako ima pravo da kaze svoje misljenje a ja ne znam kakvu bi ti smislenu spiku hteo

Comment

[quote author=trivun link=topic=2816.msg167166#msg167166 date=1284237461]
                svako ima pravo da kaze svoje misljenje a ja ne znam kakvu bi ti smislenu spiku hteo
                [/quote]

Jel vidis naziv teme? Kakve veze ima "necije misljenje" o vozacima na temi o Monci? Imate ostale teme za razmjenu (ne)misljenja.

Comment

[quote author=TheGrinder link=topic=2816.msg167170#msg167170 date=1284237582]
                  [quote author=trivun link=topic=2816.msg167166#msg167166 date=1284237461]
                  [/quote]

Jel vidis naziv teme? Kakve veze ima "necije misljenje" o vozacima na temi o Monci? Imate ostale teme za razmjenu (ne)misljenja.
                  [/quote]
                  Statistike moze svako da pogleda bilo gde, a forumi i sluze za uporedjivanje misljenja. Uostalom, ako ti se nesvidja sto dolazis
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

upravo tako sad svi pricamo o necemu i sad svi da menjamo pricu jer se boze moj tebi ne svidja,sto lorenzo fan kaze ako ti se ne svidja idi negde drugde

Comment

n4e moze nikakva statistika da odredi boljeg ili goreg ... oces da kazes da je doviciozo bolji od rosija jer po statistici ima vise bodova ove godine?gluposti!
                      <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                      *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                      *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                      LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                      Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                      JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

tacno, to je samo statistika i nista vise,i ona cesto ne pokazuje pravu sliku medju vozacima

Comment

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2816.msg167203#msg167203 date=1284238446]
                          n4e moze nikakva statistika da odredi boljeg ili goreg ... oces da kazes da je doviciozo bolji od rosija jer po statistici ima vise bodova ove godine?gluposti!
                          [/quote]

Rekao sam: statistika, cinjenice, informacije, strucnjaci ... strucnjaci na osnovu toga odredjuju ko je najbolji, a ne na osnovu emocija ili kompleksa.

Ja nisam rekao da se ne treba raspravljati o ovim pitanjima, vec mislim da ova TEMA nije za to. Pa zasto sam otvorio posebno za ovu trku? Da cujem kako neka klinka slini za Vettelom? $#^%RT $#^%RT $#^%RT

Comment

[quote author=TheGrinder link=topic=2816.msg167212#msg167212 date=1284238651]
                            [quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2816.msg167203#msg167203 date=1284238446]
                            [/quote]

Rekao sam: statistika, cinjenice, informacije, strucnjaci ... strucnjaci na osnovu toga odredjuju ko je najbolji, a ne na osnovu emocija ili kompleksa.

Ja nisam rekao da se ne treba raspravljati o ovim pitanjima, vec mislim da ova TEMA nije za to. Pa zasto sam otvorio posebno za ovu trku? Da cujem kako neka klinka slini za Vettelom? $#^%RT $#^%RT $#^%RT
                            [/quote]
                            A sta treba svi samo da kucamo brojke i neke smorne statistike ko da samo Japanci. U moto sportovima statistika nemoze da govori o kvalitetu
                            JUST PUNK

NO NATIONS
                            NO RELIGION
                            NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Ne moze se pise odvojeno.

Ne brojke covece, kako ne kontas? Ja kazem jedno, ti pricas drugo ... NA TEMI O TRCI U ITALIJI SE PISE O NJOJ, NE O TOME KO JE TEBI BOLJI VOZAC.

Sad jasno sta zelim da kazem?

Comment

Molim moderatora ako je u mogucnosti da sredi ovaj topic tako da oni koje zanima Monca mogu da pronadju korisne informacije. Hvala.

Comment

Working...
                                X