Announcement

Collapse
No announcement yet.

VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: VN Italije, 10. - 12 septembar, Monza, Gran Premio D`Italia

Alonso. +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48* +*@WT*48*

Comment

Nisam gledao kvalifikacije pa ako moze neko samo da napise poredak prvih nekoliko vozaca.Ako Vettel nije u vrhu molim vas napisite koji je bio.Unapred hvala!
      sigpic

Comment

1.fernando alonso,2.jenson button,3.fellipe massa,4.mark webber,5.lewis hamilton,6.sebastian vettel...

Comment

Hvala brate!
          sigpic

Comment

sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2816.msg166923#msg166923 date=1284210867]
              Nisam gledao kvalifikacije pa ako moze neko samo da napise poredak prvih nekoliko vozaca.Ako Vettel nije u vrhu molim vas napisite koji je bio.Unapred hvala!
              [/quote]
              To care !!!!!!! I ti navijas za Vetela
              JUST PUNK

NO NATIONS
              NO RELIGION
              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Koji je ovo konj u PM

http://www.f1racing.com.hr/index.php...&Itemid=86

Comment

Alonso 1 #%d* *%@(D!RY- &*(@W6 a ne znam sta je bilo fetelu jer izlazio je vrlo malo da vozi u zadnjoj rundi mozda samo 1 ili 2 puta kao i u prvoj 2 i drugoj 2 puta tako nesto,ne znam sta je bilo sa njim mozda ima problem neki.... +-*^%* najvise me boli sto je onaj webber na 4 mestu ispred fetela ali super je sto je tu kod luisa pa ce se uz malo srece skucati i fetel ih proci....tesi me jedino sto je fetel samo 1 pol pretvorio u pobedu pa mozda sad pobedi sa ove 6 pozicije obrnuta psihologija h5g6k8 ajmo vettel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! '65slif '65slif '65slif
                  <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                  *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                  *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                  LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                  Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                  JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Nije RB bio konkurentan danas,ali kvalifikacije su jedno,a trka drugo,mozda su podesili bolid da na trci sve da,sto do sada nije bio slucaj.Alonso strahovito brz,ali Ferari i nema neki start,treba ocekivati zanimljiv start trke.
                    sigpic

Comment

ferari ce na trci pre ili kasnije da zabrlja to im je u krvi,red bull ce imati solidan start isto kao mclaren ali ajde trka ce sutra sve da pokaze NAPRED HAMILTON!!!

Comment

Sumaher 12 #%d* navikli smo vec da je tu oko 10 pozicije ali nikako da udje.Osim na pocetku sezone &amp;%@5w8&amp;*
                        Kubica 9? Zasto je ovako slab?
                        Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

[quote author=bice link=topic=2816.msg166977#msg166977 date=1284215706]
                          Sumaher 12 #%d* navikli smo vec da je tu oko 10 pozicije ali nikako da udje.Osim na pocetku sezone &amp;%@5w8&amp;*
                          Kubica 9? Zasto je ovako slab?
                          [/quote]

Pa ne moze ni on svaki put da bude u vrhu,svi imaju uspona i padova.Kubica je sjajan vozac njega bi voleo da vidim u nekom od jacih timova.
                          sigpic

Comment

kubica je fenomenalan i on je po meni medju tri najbolja vozaca sadasnjice jer on sa onim renoom pravi cuda bar je to neko moje misljenje

Comment

[quote author=trivun link=topic=2816.msg167002#msg167002 date=1284220007]
                              kubica je fenomenalan i on je po meni medju tri najbolja vozaca sadasnjice jer on sa onim renoom pravi cuda bar je to neko moje misljenje
                              [/quote]
                              Kubica je najbolji, pa Vetel, pa Fernando i Luis
                              JUST PUNK

NO NATIONS
                              NO RELIGION
                              NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

izvini ali preterujes kubica, alonso i hamilton su najbolji za sad i vettel je super ali ovi su za nijansu bolji to sto ti navijas za vettela ne znaci da uvek treba da ga stavljas da bude prvi ili drugi,naravno postujem tvoje misljenje ali ipak mislim da treba da budes malo realniji

Comment

Working...
                                X