Sama pomisao da Milenkovic i Kolarov treba da igraju protiv Haalanda je zastrasujuca.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ne znam kako cemo mi Halanda da zaustavimo,jos igra u paru sa brzim Kingom,jedino da proba Milenkovic da ga markira celu utakmicu,ostale stopere ce da nam oduva,10 puta je i brzi i jaci i skocniji a ume i da odalami van kaznenog prostora. Daleko smo mi od favorita u toj utakmici,nikad jaca Norveska,na disciplinu koju imaju sad imaju i talenta Haland,Odegard,King,Johanson. Dzaba nama imena kad nemamo disciplinu u igri,svako trci gde i kad hoce.
Iznenadio me i Nejmar,mislio sam da ce vise da drnda loptu sam sa sobom ali dobro je odigrao s obzirom da gotovo uvek nestane u vaznim utakmicama.
Comment
-
Pa treba nam Italijan za trenera. Dodje kežual Ranijeri osvoji sa Lesterom. Engleski škart u Italiji briljira. Zato što im se daju taktička zaduženja i izvlači se max iz njih.
Ovi Englezi mahom igraju z gola na gol, a naši fudbalski stručnjaci kao da su struku učili na Ostrvu. Zato nam defanzivci izgledaju kao par balvana, baš kao svaki glavati Megvajer i Stouns.
Inter zna da nema fond za 3 fronta i domet za titulu pa ih ne interesuje. A bolje je i ovoj Bajernovoj filijali Borusiji da se umesto omladinskog Bajernovog pogona skoncentriše malo da uzme koju tituulu onom državnom projektu.Last edited by Cassius Clay; 18-02-20, 23:08.
Comment
-
Prolazi ovo Cholo, ne moze Liverpul nista protiv ovakve odbrane.
Siti bi ih dobio 5:0 lagano, ali Liverpul nema taj kvalitet napred, cim se skupis oni nemaju gde.
Sent from my motorola one action using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 18-02-20, 23:17.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostKoliko znam Atletiko je Juvea i 2:0 dobio prvu pa ispao posle druge. Jeste Ronaldo ali opet, biće i ovde Enfild, useru li se igrači Atletika daje Liverpul bar 3.
Da sam ja Klopp, ubacio bih Matipa umesto Van Dijka, a Van Dijka poslao u napad, a Salaha na klupu. [emoji3]
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Adam The Llama View PostAtletiko ce tesko dati gol, ali Liverpul jos teze, pa oni dupliraju uvek i Arnolda i Robertsona, i kad tu zatvoris Liverpul nema resenja, pogotovo kada su svi igraci iza lopte.
Da sam ja Klopp, ubacio bih Matipa umesto Van Dijka, a Van Dijka poslao u napad, a Salaha na klupu. [emoji3]
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
Comment