Samo je Nedved ocito nesto skapirao, a taj do Nedveda se zapitao koliko poznaje Engleski jezik i dali je uopce ovo realan svet
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostSamo je Nedved ocito nesto skapirao, a taj do Nedveda se zapitao koliko poznaje Engleski jezik i dali je uopce ovo realan svet [emoji3]
Smeta mi sto su svi komentari posle ovog klipa sa ovim smajlijem sto place od smeha, a ovo sto on govori uopste nije smesno, samo govori koliko smo svi mi generalno bolesni i ta bolest je toliko rasprostranjena da izgleda kao da i nije bolest vec da je to normalno i prihvatljivo stanje.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 30-08-19, 01:01.
Comment
-
Meni je smesna nereakcija od onih na pozornici, koji bi da ga prekinu, mozda zbunjene rezije koja se sprema da "sece", do publikuma, Mesi ga sigurno nije razumeo, ali verujem da Ronaldo jeste.
I uvek je zanimljivo kada neko ovako iskoristi situaciju, da uputi neku poruku svetu, a fudbaleri jako to retko rade, ako jesu ikada, no mozda zato sto je Erik mnogo vise od fudbalerasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Intervju Mesi Ronaldo, Van Dajk pored kao kaktus. Istripovao se baja odigrao sezonu u životu da je bitan Sačuvao Lukakua i Moratu godinu dana i mislio da će se naći u diskusiji.
Šta bi bilo da je čuvao Anrija, Nisterloja, Toresa, Drogbu, ovaj njegov nakurčeni terminator alpha male stav, probio bi atmosferu.
Sreća pa čuva realno slabije napadače nego štoperi pre 10-15 godina, pa zna da je nebitan.
Ovo sve zbog online blasfemičnih komentara, gde je on kao bolji i od Ramosa. Jeste. U kurcu
Comment
-
Polako Uroše, videćemo za par godina. Možda propadne, a možda bude i bolji.
Ne treba mu umanjivati kvalitet. Ne znam što ljudi nipodaštavaju kad se vidi da čovek zrači kvalitetom i klasom. U obom trenutku po meni nema bolji štoper. Sad videćemo kako će biti na kraju sezone.
Što se tiče kaktusa, pa kako drugačije. Messi i Ronaldo su tu "domaći". Sede na tim mestima već 10+ godina. On je "novajlija". Pa on sam je govorio više puta da Messi treba da dobije nagradu.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Super je on, trenutno, ali te hajpove Ajaks, Fulam, Van Dajk, Tadić, meni to nešto bude bljaks. Pa igrao je i taj Kjelini fudbal x godina. Van Dajk je trenutno to što jeste, ja sam rekao, neka uzme zlatnu loptu, ali ima nešto i u konstantnosti, igračkom veku tj koliko ko nastupa na najvišem nivou.
Sad ga porediti sa Ramosom je degutantno.
Comment
-
Svaka cast onome kome je ljigavi Ramos bolji stoper od gospodina Virgila.
I zajebite vise sa tim konstantan, moze on da bude konstantno prosecan i da bude konstantan.
Nivo na kome igra Virgil nije vidjen dugo dugo godina, taj nivo Ramos moze da sanja samo. Jeste Ramos dugovecan, ali nikada nije igrao na Virgilovom nivou nikada.
Sent from my WAS-LX1 using TapatalkLast edited by Brian McShtull; 31-08-19, 21:45.
Comment
-
Comment
Comment