Druga postava Barse, odigrali su majstorski. Jeste se Inter ispromašivao, al draž fudbala i jeste u tome ko će iskoristiti više svoje prilike. Barsa ne treba da brine za svoju budućnost, špicevi daju golove, odbrana na nivou, Umtiti, Vage, Todibo... Bravo momci što čuvate reputaciju kluba i u takmičarski nebitnim utakmicama!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sramoćenje Parižana u Parizu, izgaženi od Galatinih. Pa izvući će i Galata Spartaka/Oly nekada. Ili neku tekmu u Rumuniji. Ima da pospadaju tangice kao onaj glavni trans Galatinih iz Evrope u Nemačkoj od strane naših.
Izgazili su Turci jednog dečka pitanje da li je živ. Skinuli ga golog. A dole kad odeš niko te ne štiti, a oni zaštićeni svuda.
Last edited by Cassius Clay; 11-12-19, 21:55.
Comment
-
Kaze komentator na kraju meca "Ovo je Zvezdina najbolja utakmica u ligi sampiona". Ja sam gledao zadnjih 5 min pa reko da vidim bas statistiku, kako su to pokidali.
Posed lopte: 67:33
Sutevi: 27:7 (9:2)
Zamalo umro nisam. Morace 160 godina da prodje bez njihovog ucesca u LS ili LE da bi se sredio kosmicki disbalans verovatnoce.
Comment
-
Originally posted by limun View PostKaze komentator na kraju meca "Ovo je Zvezdina najbolja utakmica u ligi sampiona". Ja sam gledao zadnjih 5 min pa reko da vidim bas statistiku, kako su to pokidali.
Posed lopte: 67:33
Sutevi: 27:7 (9:2)
Zamalo umro nisam. Morace 160 godina da prodje bez njihovog ucesca u LS ili LE da bi se sredio kosmicki disbalans verovatnoce.
https://www.rezultati.com/utakmica/Y...ika-utakmice;0
Stvarno ovaj forum postaje gubljenje vremena.
Comment
-
Gledajte ovu glavudžu na rts ovog što komentariše sudjenje. Ovaj ako zaluta u neku šumu ubiće ga lovci, misliće da je medjed.
Forum postao okupiran liverpulovskom sektom. Ozbiljno razmišljam da ih prijavim u policiju da ih ture u neki registar.Last edited by Cassius Clay; 11-12-19, 23:15.
Comment
Comment