Originally posted by NemanjaMikser
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Je l' zakačila nekoga? Ili Stojketova stara boljka
Sent from my Xiaomi Redmi 7A Using Ez Forum for AndroidKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostJe l' zakačila nekoga? Ili Stojketova stara boljka
Sent from my Xiaomi Redmi 7A Using Ez Forum for AndroidOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ne pamtim da sam gledao lošiju ekipu u evropi od Astane, tehnički su lošiji od Javora.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Curcic bivsi selektor gost RTS-a,imao bih samo jedno pitanje,gde su mu oci,ispred nosa mu bio Tadic i on nije video koliko je Tadic talentovan plejmejker. Jeste bata Djorina skola ali kako se ti ljudi bave fudbalom kad se ladno Tadica odricu,ko zna koliko su talenata ovako bacili,Aleksic se srecom izvukao u Turskoj ali rekao bih da mnogi nisu imali srece sa ovakvim strucnjacima.
Comment
Comment