Ne bi bilo nezasluzeno i da se otislo u produzetke. Po meni svakioj ekipi pripalo po poluvreme, ali ocajna realizacija Psz-a.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bravo za nase prijatelje Nemce. Odlican fudbal!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostDojadih ja sa igračima ali neću da vidim nekoga da mi stavlja Nejmara i Mbapea u ravan sa Mesijem i Ronaldom. Ma ni sa Salahom.
Kakvi cirkuzaneri, majko mila. Idealni za PSG. Daj gol majstore!
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Pa brate njega videh da nešto rešava. Nebitno, insertuj sam ime koje misliš, ja pratim od polufinala LŠ, pratim Zvezdu, i malo Real tako da pojma nemam.
Ali znam da ono Ronaldo i Mesi ne praštaju a koliko sam gledao Salaha ume i on da kažnjava burtalno. Mbape šutnuo kao pizda.
Pulišić bi onde otkinuo mrežuo. Itd itd
Comment
-
Originally posted by Karamazov View PostFenomenalno drugo poluvreme Bajerna.
Da se kojim slučajem otišlo u prudužetke teško da bi ovo Bajern dobio.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću TapatokaC'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
-
Jel ide neka prica oko vracanja publike polako, neka uvedu po 2 sedista razmaka sa obaveznom maskom. Posto ovako nema vise poente igrati fudbal.
Uvek kada se ocekuju neka paklena finala bude corak, tako i prosle godine. Ne zna se koje je finale bilo gore.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by Van Strike View PostJel ide neka prica oko vracanja publike polako, neka uvedu po 2 sedista razmaka sa obaveznom maskom. Posto ovako nema vise poente igrati fudbal.
Uvek kada se ocekuju neka paklena finala bude corak, tako i prosle godine. Ne zna se koje je finale bilo gore.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Naravno da je publika bitna ali show must go on!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostMiroslav Vjetrović, jedan od najuglednijih fudbalskih ljudi, ekspert po pitanju aktuelnih dešavanja je zamerio Fliku na postavci i zamenama u drugom poluvremenu.
Da se kojim slučajem otišlo u prudužetke teško da bi ovo Bajern dobio.
Poslato sa WAS-LX1A pomoću Tapatoka
Svi vrhunski treneri traže moje savete.
Drugo poluvreme božanstveno i majstorsko.
PSŽ je većim delom drugog poluvremena delovao kao jagnjad zalutala među zveri.
Dobili su snažan guzoprc i dobro su prošli na kraju.
Comment
Comment