Vjerujem da je tako. Vidit ces vcrs pristup Bayerna i respect Flicka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Liga Sampiona i Liga Evrope 2019/20(zreb, kvalifikacije i uzivo komentarisanje)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Prince View PostTo sto je Pep uradio je tezak kriminal. Krenuo lik na Lion sa tri stopera i dva zadnja vezna. Kao Sošo da vodi protiv Liona. I onda je prosao kao i svaki put u karijeri kada je hteo da se defanzivno obezbedi.
A protiv Liona sa 3 stopera, kao da ima cega da se plasi ....
To je ono kada prekombinuje u nekim bitnim utakmicama, a jednostavno sve sto treba da uradi je da igra svoju igru i da ostavlja drugima da se njemu prilagodjavaju i lome glavu ...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Rossonero View PostVjerujem da je tako. Vidit ces vcrs pristup Bayerna i respect Flicka.
Kako je u ostalom i Pep trebao da ih izrespektuje pa da veceras gledamo pakleni mec, a ne ovo.
Jbt ja kada cujem Lion u 1/2 LS, ne pali mi se TV...sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa da. Kada igra protiv bilo kog tima u PL ne plasi se nicega niti se prilagodjava. Protiv Reala isto.
A protiv Liona sa 3 stopera, kao da ima cega da se plasi ....
To je ono kada prekombinuje u nekim bitnim utakmicama, a jednostavno sve sto treba da uradi je da igra svoju igru i da ostavlja drugima da se njemu prilagodjavaju i lome glavu ...
Bas sam zelio da vidim Siti-Bajern duel, to bi bio svemirski fudbal a sad jbg, uopste nije zanimljivo.Last edited by Miki28; 19-08-20, 18:12.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Naprimao se golova prethodnih sezona sa Sitijem u LŠ: Monako, Liverpul, Totenhem, mozda i zbog toga ali opet Pep sa 3 štopera i 2 zadnja vezna, ušao Zoze u njega jbtbez obzira na tu taktičku grešku morali su da idu dalje, ono što je Sterling promašio (pa i Zesus) se ne smije promašiti u tako bitnim utakmicama, odmah dođe kazne. Kao i Junajtedu neko veče.
Baš ne vidim da Lion moze i Bajern da izbaci, jeste jedan meč ali posle Juvea i Sitija bilo bi previše
Comment
-
Mislim da mnogo tu stvari utice na ovo sto Siti ne moze da prodje, nije samo Pep. I psihicki ekipa nikada ne iznese ove meceve kako treba, koliko samo promasenih sansi u tim mecevima, i koliko glupo primljenih golova. Ajde da kazemo da protiv Spursa nisu imali srece, sa Monakom je Pep jos bio svez na klupi prva sezona, protiv Liverpula su u drugom mecu mozda i bili osteceni ali tu im se ne moze mnogo sta zameriti, generalno Lion je prvi mec gde su morali da prodju a ispali su mnogo gluplje nego u prethodne tri sezone. Meni se cini da Sitiju fali vodja na terenu, KdB svakako nije taj lik koji ce da povuce kad je tesko i ko ce znati da se razdere i kritikuje kada je potrebno. To su bili Yaya i Kompany, sada bez njih nema nikoga ko ce to raditi. Definitivno je potreban takav igrac Sitiju, i to bi bilo pozeljno da bude stoper, ali gde roditi takvog igraca.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
Comment