Originally posted by dekkard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Evroliga / Evrokup 2019-20
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gledam sad malo situacijicu u EC i to bi trebalo ovako nekako da izgleda do kraja:
-QF-
(E1)Partizan
(G2)Uniks
(H1)Tofaš
(F2)Breša
(G1)Ritas
(E2)Virtus
(F1)Oldenburg
(H2)Unikaha
-SF-
Partizan
Tofaš
Virtus
Unikaha
-F-
Partizan
Unikaha
-W-
Partizan
Što se EL tiče mrzi me da prognoziram ali ne bi bilo loše da Zvezda ode u top8 da nas ne bi sačekali odmorni u prvenstvu jer realno jedino tako mogu da nas dobiju.
Comment
-
Kako se Sved vraca u odbranui to bilo na 2-2 jos ovi promase
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Vrlo zajebana sezona evrolige sa dosta iznenađujućih rezultata (do sada) a najviše uzrokovana brojem utakmica, povredama i pokušajem trenera da kalkulišu. Barsa skoro kompletan period igra sa samo jednim plejem i gura odlično, Real ima plejeva "na izvoz" ali i njih pogađaju povrede...ipak guraju. Povrede su najviše Fener unakazile a takođe mnogo utiču na ekipe sa malim budžetima. Tu ako se povredi igrač iz prve petorke igra drastično pada. ja sam zaista zadovoljan rezultatima našeg kluba iako sam bio ogorčen zbog znate već koga (i sada je moje mišljenje takvo). Mi sada igramo košarku pravu, takmičarsku....intenzivnu u okvirima svojih mogućnosti (sa svim svojim limitima) i čini mi se da smo preko očekivanja sa rezultatima.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
-
Makabi baš deluje zahebano, i raspored u nekoliko sledećih kola im ide na ruku gostovanje Bayernu, kod kuće protiv Reala i Himkija, u gostima protiv Fenera, sve 4 može vrlo lako da se desi da dobiju.
Jedini tim koji je ove sezone zabeležio obe pobede u duplom kolu. Respekt.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by darko pancev View PostMakabi je sjajna ekipa ove sezone ...svaka cast treneru ...njemu pripadaju najvece zasluge!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostNe bih se u potpunosti slozio. Uprava mu je dovela 13 Amerikanaca, na to dodas jos i Kaspija..jbga napravili su mu bas mocan tm..nje da nije dobar Svropulos,samo bez ubacivanja ovolikog kesha ne bi bilo nista...
Comment
Comment