Ja garantujem zivotom da u oblasti sporta ne bi niko mogao da me dobije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SKF Triviador Kviz - Turnir #1
Collapse
X
-
Čini ti se, uglavnom odlucuje brzina ili faktor srece, pitanja su manje vise laka.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Pa to je konkvistador samo preimenovan. Ima baš dosta pitanja iz domaćeg sporta i to fazon kad se ko rodio. Bolje bi bilo da su pitanja o sportskim uspesima, itd. Meni je opšti draži. Javi se kad budeš hteo da odbraniš životТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
До поновног сусрета, твој Швабо
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
ja ustajem ujutru, ali možemo jednu brzinsku, samo trećeg da pronađemo
javio se šampion, al ti nestadeLast edited by Nerealan; 09-08-19, 23:33.Твоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
-
Ma legli i on i ja već jbg. Možda kasnije ako si slobodan
Imam ja brt kilo i po, dva kokosovog, al mi jako pa ga retko koristim. Pitaj kevu za neki umeren receptТвоја победа ће бити уколико свако од нас задржи део добродушности коју си безусловно делио са свима нама кроз свако твоје писање.
mala H2H 2018/19
suicide 2019
velika H2H 2019/20
Comment
Comment