Announcement

Collapse
No announcement yet.

Wimbledon 2019 (glavna tema)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A sto je na primer Ljubicic strucniji da bude trener nego Ivanisevic?

Comment

• Originally posted by NI View Post
      Ni u najludjem snu mi nije moglo pasti na pamet da ce Novak uzeti Gorana.
      Mislim da nije nikome.

No s obzirom na sve što se dešava u vijeću i količinu energije koje to izvlači iz Novaka, te medijski linč zadnjih nekoliko mjeseci, ovo što Olja kaže imalo bi smisla kad i ako bi to bio razlog.

No, ako je Gorana doveo da mu nešto unaprijedi u tehničkom ili taktičkom smislu, ja bih ga prvi reketom po glavi tukao. Hajde ba, uzeo si tri Wimbledona od posljednjih 5 odigranih, braniš titulu ovdje, a trava ti je sama po sebi druga najbolja podloga. Ne zajebaji se sa eksperimentisanjem, pogotovo ne s onom budalom.

No da ga Goran može mentalno rasteretiti usljed svega što se događa, može. Lik je flegma, uz par sočnih psovki može mu jasno stavit do znanja da je Wimbledon trenutno jedino što je bitno i da je osvajanje istog ono čime će najbolje začepit usta mnogima. Pa, eto.
      “It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”

Comment

• Hahaahahahah, vest koja nema veze sa Federerom, ali on je morao da bude ubacen u pricu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my MI 6 using Tapatalk
        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
        with experience.

Comment

• Sta sad bilo ko moze da nauci Djokovica sto ovaj vec ne zna,Vajda jedini ima smisla,s njim je od pocetka,zna sta mu je potrebno da pobedjuje,ovi ostali su samo medijske senzacije,reklama,dobro jednom,dobro drugom.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
            Hahaahahahah, vest koja nema veze sa Federerom, ali on je morao da bude ubacen u pricu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ko je spomenuo Federera osim tebe?

Comment

• Novak može nadograditi svoju igru u raznim aspektima, Ivanišević nije taj koji tu može pomoći u tehničkom dijelu. Sad su najbitnija fizička sprema i mozak a ni tu ne vidim kako bi mogao biti od koristi. S druge strane, ne može ni škoditi

Comment

• Ne shvatam ovaj potez, nema ovo smisla. Sta zeli da servira 230 na sat, da lupa drugi servis 235? Da poboljsa prilaz mrezi??
                Mogao je i Vemic da posluzi svrsi, ako je vec zeleo da doda jos nekog u tim.
                Ako ovaj krene da pametuje i menja nesto onda sve ode u ku*&&$.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Jeste, dan pred W ce nesto da menja. Da je dosao ranije pa da se zabrinemo
                  sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                  But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Za mene su svi sem Vajde umisljeni treneri,Bekeru je trebao Novak da se cupa iz tog bankrota,ovi ostali su isto videli kako se lako dolazi do para,Novakov sam trener i odmah sponzori,reklame,lova pocne da kaplje. Niko od njih nije uzeo tenisera koji je 150. na listi pa ga pratio od pocetka karijere do vrha nego tek kad ovaj postane poznat,udje u 10,20 igraca sveta onda se pojave bivsi sampioni da mrsomude za novce.

Comment

• Možda hoće da vežba ritern kao lud pa mu treba svaki trening sparing partner koji servira kao manijak i eto ga.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
                        Jeste, dan pred W ce nesto da menja. Da je dosao ranije pa da se zabrinemo
                        Nije bas tesko promeniti koncepciju igre I sat vremena pre meca. Nisam mislio da ga uci kako da odigra forhend, ali da mu kaze na svaki drugi servis sa djus strane idi na mrezu, to svakako moze.
                        There's something wrong with me chemically
                        Something wrong with me inherently
                        The wrong mix in the wrong genes
                        I reached the wrong ends by the wrong means
                        It was the wrong plan
                        In the wrong hands
                        With the wrong theory for the wrong man
                        The wrong lies, on the wrong vibes
                        The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Originally posted by Chiwwi View Post
                          Ko je spomenuo Federera osim tebe?
                          Pa zasto je spomenut Ljubicic, a ne neki drugi trener?

http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                          with experience.

Comment

• Originally posted by Prle! View Post
                            No da ga Goran može mentalno rasteretiti usljed svega što se događa, može. Lik je flegma, uz par sočnih psovki može mu jasno stavit do znanja da je Wimbledon trenutno jedino što je bitno i da je osvajanje istog ono čime će najbolje začepit usta mnogima. Pa, eto.
                            To mi nije palo na pamet. Mozdaje tu kljuc.

Ja sam veliki Novakov navijac, ali sam bio veci Goranov navijac. Znam da to zvuci nevjerovatno ali tako je.

Goran je sve samo nije budala. Mislim da je jako inteligentan ali ima slabe zivce kako se samo medju Dinarcima mogu naci. To ga je na momente cinilo simpaticnim a na momente je izgledao kao neko ko je pobjegao iz mentalne institucije. To ga je isto tako cinilo spontanim, instiktivnim. Uz to Goran nikada nije patio da bude voljen.

Ko zna mozda Goran upravo treba da ispravi Novakovu zelju da bude voljen i ucini Novaka malo vise instiktiivnim.

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Nije bas tesko promeniti koncepciju igre I sat vremena pre meca. Nisam mislio da ga uci kako da odigra forhend, ali da mu kaze na svaki drugi servis sa djus strane idi na mrezu, to svakako moze.
                              Ako mu za to treba Goran.. videli smo sv igru u Parizu, na kraju i proigrao [emoji846]
                              Ma opusteno ljudi prica sestro pesimista onaj iz tebe
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by 147 View Post
                                A sto je na primer Ljubicic strucniji da bude trener nego Ivanisevic?
                                U osnovi si u pravu. Ivan Ljubicic je ozbiljan i studiozan. Uspio je uvjeriti Federera da je pametno promijeniti reket.

Ali i Goran je pomogao Cilicu da osvoji Ameriku. Oslobodio ga je nekih inhibicija.

Originally posted by Chiwwi View Post
                                Možda hoće da vežba ritern kao lud pa mu treba svaki trening sparing partner koji servira kao manijak i eto ga.
                                U pravu si. Mozda je upravo to razlog, pogotovo poslije poraza od Sapovalova.
                                Last edited by NI; 30-06-19, 15:58.

Comment

Working...
                                X