Tiodor je bio opcija prosle godine ako se ne varam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by nine33 View PostSve ovo mi mirise da ce da pukne neko ime na pleju kao prosle sezone odjednom, kao za Reglenda, kojeg skoro niko ocekivao nije. A imam osjecaj da bi ovaj put to mogao da bude neki Tiodor.
Ali ipak N01 opcija je "hTeo je zenu ko svaki covek" ������SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostHappy wife, happy life...stara srpska izreka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Sve prodajte, nemoj da kamen ostane. Slucajno da ne predju granicu od 10ppg, odmah pakuj i salji u dijasporu, zato sto smo u mogucnosti a njega ce odradi dobri stari Mo Faye...Gust, Brauni itd Ostaju dobri domaci igraci tipa Hobit..zalosno..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
losmi, znalo se da su na prodaju DeDa, dobric, odzo, simanic...e sad dal je dobar potez recimo zadrzati fajea a dati borisu lii prodati segija a zadrzati perperoglua itd... to se ni ja ne slazem... sto se hobita tice ne bih nista da kazem demantovao me decko za sve sto sam ga pljuvao... jel neko od upucenih sa foruma zna jel ima istine u ovome?
Comment
-
Meni se ne svidjaju ni prodaje Gudurica i Simanica. Oba nisu imali top sezone u klubu. Guduric je otisao u NBA a da nije imao u oba kluba top sezonu, to ce mu samo odmoci u NBA, ispravan put mi je npr Bogdanovica koji je bio lider ekipe. Simanica gledamo 4-5 sezona i sve cekamo da nesto proigra i sad kad je dao kao neke znake zivota, on ce da ode u Fener da Zoc opet pokupi kajmak, ja razumem za pare, ali sa ove druge strane ne razumem. Nisu dostigli neki vrhunac pa da kazes mi smo sad mala sredina za njih.
Ima nesto i za navijace majku mu, bicemo leglo stranaca i bez buducih talenata za prodaju i jos gore nekih vecih ocekivanja od njih za nekih novih 5 godina..Za sve je to dobro sem za navijace koji ce morati da se indetifikuju sa raznim strancima od 32-35g i mi klasicno postojemo takmicarski tim bez duse ...Posebno sto ce Dobric i Davidovac biti skrajnuti tokom sledece sezone, sem ako ne dodje do povreda stranih igraca.
Nistabolje nisu ni komsije krenule, usli smo u baru punu krokidla, gde je jedini moguci uspeh ide kroz novac, nikako uz talenat koja bi nasa srpska skola kosarke mogla da donese.
Short term dobar potez, long term los potez. Prosto kiks ne postoji kao opcija za sledecu sezonu..Last edited by LosmiSK; 09-07-19, 09:43.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostIma nesto i za navijace majku mu, bicemo leglo stranaca i bez buducih talenata za prodaju i jos gore nekih vecih ocekivanja od njih za nekih novih 5 godina..Za sve je to dobro sem za navijace koji ce morati da se indetifikuju sa raznim strancima od 32-35g i mi klasicno postojemo takmicarski tim bez duse ...
Comment
Comment