Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pun je Cova ko bunar. Pre su govorili kad dizu cenu, eno hoce ga Oly. Sad u Oly dolazi Punter iz mrtvog Virtusa a kod nas iz Reala, PAO, Efesa...Pa tako sve strane novine povezuju igrace sa CZ i dizu cenu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostPun je Cova ko bunar. Pre su govorili kad dizu cenu, eno hoce ga Oly. Sad u Oly dolazi Punter iz mrtvog Virtusa a kod nas iz Reala, PAO, Efesa...Pa tako sve strane novine povezuju igrace sa CZ i dizu cenu.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostOvaj iz Efesa i iz Reala stizu sa 0 minuta El u poslednje dve godine.
Kad bi trenbalo da se ozvanici ovo sa Gistom, jos ne mogu da poverujem da je nas.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostOvaj iz Efesa i iz Reala stizu sa 0 minuta El u poslednje dve godine.
Comment
-
Originally posted by NaviSK View PostDobro, sto znaci da su zaboravili da igraju ili sta?! Mnogi igraci su imali i teze povrede pa su se vracali JACI! Sama cinjenica da su bili na platnom spisku tih ekipa, je dovoljna referenca! Uostalom, oktobar ce brzo, pa cemo se svi uveriti u mogucnosti!
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostKoncentrisi se malo. To ne znaci da su zaboravili da igraju, nego znaci da im je cena drasticno manja.
Comment
-
Originally posted by Manda77 View PostKod Brauna je dobro sto nije bio povredjen i ako se bude malo zapustio bice vremena da se to sve popravi, bice tu od prvog dana sa momcima.
Kad bi trenbalo da se ozvanici ovo sa Gistom, jos ne mogu da poverujem da je nas.
Comment
-
Braun je presedeo celu sezonu zbog ugovora, nije teo ni pola i da plati neki drugi tim ostalo..Vec sve!!! Onda je sacekao godinu dana i odmah par dana prelaznog roka potpisao za 300k ))))))))))) Jeste, kako da nije. Jos je imao najjaci ugovor u Efesu
Kuzmic da, ali mislim da je on imao par pitanja i interesanata od drugih timova, ono sto znam da je rekao jednom klubu..Idem u Zvezdu 100%. To znaci da je ponuda bila masna i za njegove standarde, tako se pravi tim i svaka castVucicuCovicu.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostBraun je presedeo celu sezonu zbog ugovora, nije teo ni pola i da plati neki drugi tim ostalo..Vec sve!!! Onda je sacekao godinu dana i odmah par dana prelaznog roka potpisao za 300k ))))))))))) Jeste, kako da nije. Jos je imao najjaci ugovor u Efesu
Kuzmic da, ali mislim da je on imao par pitanja i interesanata od drugih timova, ono sto znam da je rekao jednom klubu..Idem u Zvezdu 100%. To znaci da je ponuda bila masna i za njegove standarde, tako se pravi tim i svaka castVucicuCovicu.
Comment
-
losmi sk apsolutno si upravu, prelazni rok ne samo da je dobar nego je do sada brutalan, ekipa ce biti top e sad kako ce tomic to uklopiti to je nesto sto sada ne znamo...ali mi cigani smo ti cudni, ako ne dodje teo ili stef dzaba smo krecili sto se kaze hteo sam samo za odza da kazem, daj boze da decko ode negde ali moje misčjenje da je aba liga njegov plafon jer koliko god da je jak po meni njegov IQ koriscenja te snage je ravan nuli... pa on nije moga da resi gagica 1na1 poz svima
Comment
-
Originally posted by NaviSK View PostDobro, sto znaci da su zaboravili da igraju ili sta?! Mnogi igraci su imali i teze povrede pa su se vracali JACI! Sama cinjenica da su bili na platnom spisku tih ekipa, je dovoljna referenca! Uostalom, oktobar ce brzo, pa cemo se svi uveriti u mogucnosti!
A i kad malo zalice čas posla prodje pola godine
Comment
Comment