O ekonomskoj isplativosti verovatno neko drugi ,koga to žulja,bolje zna.Za ovo drugo,pogledaj zavrsnicu prvog poluvremena npr zadnje utakmice,alu ni to nije bitno koliko njegovo samo prisustvo u i oko ekipe.Prijatelju to je neprocenjivo za svaku ozbiljnu ekipu i tim,u svim sverama zivota,a posebno u ekipnom sportu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PERPEROGLU STOPAMA BERONA: Pred Zvezdom težak posao formiranja tima za Evroligu
http://www.novosti.rs/vesti/sport.29...ma-za-Evroligu
Comment
-
Ojo je izmislio kosarku za rupu Ristica.
Joviću ističe ugovor, uh kada bi se vratio.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NateHuffman View PostDa li mi je nesto promaklo ili je williams skinu jedno 20+kg od fakulteta? Odlican igrac, jebe ga ta kilaza ali vidim da je sad i to doterao ili mi se cini?Last edited by MannyCalavera; 19-06-19, 13:50.
Comment
-
Jovic, N.Ivanovic, Covic
Bili, Djenka, Davidovac
Dobric, Perper, Laza
Pojacanje?, Simanic-To pojacanje mi uopste ne pada na pamet, voleo bih da je to igrac koji moze od svega po malo, kao Faje ali na EL nivoumnogo trazim vrv
Kuzmic, Ojo, Jovanovic ili ako ode Ojo neki igrac tipa Rubit.
Comment
-
Mislim da bi nama bolje bilo da Faje i Simana budu na 4 i naredne sezone, a da tražimo startnog centra (Kuz ako može) i nekog 4/5 lika za koga bi kao i za pleja najviše love potrošili. Lazi revidirati ugovor i ostaviti ga u timu.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostMislim da bi nama bolje bilo da Faje i Simana budu na 4 i naredne sezone, a da tražimo startnog centra (Kuz ako može) i nekog 4/5 lika za koga bi kao i za pleja najviše love potrošili. Lazi revidirati ugovor i ostaviti ga u timu.
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostZapravo mi to "njegovo" placamo PAPRENO! Kao da je on volonter pa sad se pravimo ludi.
Ako mi bar opises sta je to, posto se izmeriti ne moze jelte, mozda se i upecamKog je to on saigraca podigao da odigra iznad svojih mogucnosti? Primer na terenu mu je cesto veoma negativan. Na svako bacanje u reklame ima 3 puta 2 faula u prva 3-4 minuta, tehnicku zbog prigovora i sl. Branko Lazic je neko ko je bio uz klub kad se dizala ova Zvezda i ima svoje zasluge ali on covek uzima mesto u rotaciji ljudima koji bi da igraju kosarku, jer on to sto igra nije kosarka. A da ne pricam o tome za koje pare...
Drzi svlacionicu
Comment
-
Originally posted by MannyCalavera View PostZapravo mi to "njegovo" placamo PAPRENO! Kao da je on volonter pa sad se pravimo ludi.
Ako mi bar opises sta je to, posto se izmeriti ne moze jelte, mozda se i upecamKog je to on saigraca podigao da odigra iznad svojih mogucnosti? Primer na terenu mu je cesto veoma negativan. Na svako bacanje u reklame ima 3 puta 2 faula u prva 3-4 minuta, tehnicku zbog prigovora i sl. Branko Lazic je neko ko je bio uz klub kad se dizala ova Zvezda i ima svoje zasluge ali on covek uzima mesto u rotaciji ljudima koji bi da igraju kosarku, jer on to sto igra nije kosarka. A da ne pricam o tome za koje pare...
U svakom slučaju slažem se da je imao još jednu lošu sezonu i da je možda pravi trenutak za rastanak.
Comment
-
Ja ne bi imao nista protiv da sezonu zapocnemo sa Borisom i Fajeom na 4. Probati pa videti kako ide. Nema vise tih cetvorki koje pretezno igraju ledjima(pada mi Rejes recimo prvi na pamet)
Ukoliko bude potrebe bar tih pokretnih cetvorki ili skracenih petica ima koliko hoces posle last-cut.
Ja bi probao da zadrzim sto vise igraca iz postojece sezone uz dodatak par igraca koji bi instant podigli kvalitet. Plej je must. Uz dobrog pleja i ostatak tima bi bolje izgledao.
Naravno posle produzetka saradnje sa Stratosom velike zelje su mi Kuzmic i Dzenkins. Pola posla bi zavrsili.
Za poziciju pleja nisam pametan. Tu bi morali dovesti dvojicu a ne vidim domaceg igraca na toj poziciji. Neka kombinacija Rajs/Craft ili Siva/Cobbs bi bila pogodak.
1 - Rajs/Siva(450250) + Craft/Cobbs(250150)
2 - Dzenkins(400200) + Beron(350200) + Dobric(15050)
3 - Stratos(300150) + Lazic(150100) + Deda(150100)
4 - Borisa(200100) + Faje(200100)
5 - Kuzmic(350200) + Odzo(200100)
12 igraca koji bi izneli teret igranja EL. 3 dodatna igraca za ABA bi mogla biti Ristic, Radanov i Nenadic mada mi je to nezahvalno jer ti igraci nece imati previse prostora za igru bez obzira na gust raspored a gubljenje jos jedne godine....
Znam, 6 stranaca, nije malo ali ja ne vidim domace alternative za EL. Jedino nerealni Teo i Markovic ali je prvi pola naseg budzeta a drugom se ne vraca u SRB(uz to, da je i on prilicno skup)
Ovo nije jeftin tim, bar milion(3,11,7 miliona naspram ovogodisnjih2,20.8 miliona), preko naseg budzeta(mozda i vise), ali racunam da bi uz ludilo Pionira mogli do 10+ pobeda cime bi pokrili bar deo minusa(racunam najvise do pola budzeta). Prodaja nakon uspesne sezone nekog od Deda/Dobric/Borisa/Odzo se podrazumeva
Edit:
Izmenio sam neke neralne cifre sa daleko realnijim. Racunam ako Trinkijerijev strucni stab moze da spusti sa 700k€ na 300k€ zasto ne bi mogli i ovi igraci. Ipak ce igrati EL, zasto im treba i novac, nek igaju za slavu. Samo ih podsetiti na svetao primer Trinkijerija.
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostJa ne bi imao nista protiv da sezonu zapocnemo sa Borisom i Fajeom na 4. Probati pa videti kako ide. Nema vise tih cetvorki koje pretezno igraju ledjima(pada mi Rejes recimo prvi na pamet)
Ukoliko bude potrebe bar tih pokretnih cetvorki ili skracenih petica ima koliko hoces posle last-cut.
Ja bi probao da zadrzim sto vise igraca iz postojece sezone uz dodatak par igraca koji bi instant podigli kvalitet. Plej je must. Uz dobrog pleja i ostatak tima bi bolje izgledao.
Naravno posle produzetka saradnje sa Stratosom velike zelje su mi Kuzmic i Dzenkins. Pola posla bi zavrsili.
Za poziciju pleja nisam pametan. Tu bi morali dovesti dvojicu a ne vidim domaceg igraca na toj poziciji. Neka kombinacija Rajs/Craft ili Siva/Cobbs bi bila pogodak.
1 - Rajs/Siva + Craft/Cobbs
2 - Dzenkins + Beron + Dobric
3 - Stratos + Lazic + Deda
4 - Borisa + Faje
5 - Kuzmic + Odzo
12 igraca koji bi izneli teret igranja EL. 3 dodatna igraca za ABA bi mogla biti Ristic, Radanov i Nenadic mada mi je to nezahvalno jer ti igraci nece imati previse prostora za igru bez obzira na gust raspored a gubljenje jos jedne godine....
Znam, 6 stranaca, nije malo ali ja ne vidim domace alternative za EL. Jedino nerealni Teo i Markovic ali je prvi pola naseg budzeta a drugom se ne vraca u SRB(uz to, da je i on prilicno skup)
Ovo nije jeftin tim, bar milion preko naseg budzeta(mozda i vise), ali racunam da bi uz ludilo Pionira mogli do 10+ pobeda cime bi pokrili bar deo minusa. Prodaja nakon uspesne sezone nekog od Deda/Dobric/Borisa/Odzo se podrazumeva
Comment
Comment