Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Faye je prilicno limitiran za EL, ali iz tima ne smijes da izbacis nekoga ko je srce ostavio na teren i svaku svoju sekundu na patketu znojem zaradio. To se u ekipnim sportovima ne moze i ne smije. Evo skoriji primjer Buducnosti, sta je ona dobila sa preskupim, boli me tuki E Klarkom sto nije imala u onom cupavom, zaboravih mu ime
Comment
-
Nadam se da je priča o višegodišnjem ugovoru za Filipa samo šala...
Pota mukicu bi doneo na leđima, samo da izbegnemo nelagodnost kod naših igrača kada novi stranac na prvom treningu vidi koliko ima sati i gde je došao...
... a samo dan pre, uprava na čelu sa trenerom iznela je preozbiljan i ambiciozan plan za nastupajuću sezonu.
Naravno ni igrači nisu veverice, objasniće da je on tu samo zbog treninga...do sad je palilo.Last edited by Wingwalker; 25-06-19, 02:17.
Comment
-
Faye je prilicno zahvalan role player, al' neko se mora i pustiti da ide, posebno ako Borisa ostaje. Ovo popularno tripliranje pozicija je cesce kontraproduktivno nego korisno, smatram to klasicnom megalomanijom i rasipanjem resursa. Kosarka je sport kvaliteta, a ne kvantiteta, vise od petorice na parketu ne mozes imati, ako imas jos toliko njih na klupi koji mogu da doprinesu - na konju si. Te price o dugoj sezoni, rosterima od 15 igraca, "bice mesta za sve" i "sta ako se neko povredi" su mi uvek bile besmislene, postoje bolji nacini da se to ishendluje od sastavljanja tima kao da se radi o (americkom) fudbalu.
Comment
-
Originally posted by Nas View PostFaye je prilicno zahvalan role player, al' neko se mora i pustiti da ide, posebno ako Borisa ostaje. Ovo popularno tripliranje pozicija je cesce kontraproduktivno nego korisno, smatram to klasicnom megalomanijom i rasipanjem resursa. Kosarka je sport kvaliteta, a ne kvantiteta, vise od petorice na parketu ne mozes imati, ako imas jos toliko njih na klupi koji mogu da doprinesu - na konju si. Te price o dugoj sezoni, rosterima od 15 igraca, "bice mesta za sve" i "sta ako se neko povredi" su mi uvek bile besmislene, postoje bolji nacini da se to ishendluje od sastavljanja tima kao da se radi o (americkom) fudbalu.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostProblem je sto su i Borisa i Faye isti tip igraca. Borisa znatno bolji sut, Faye na zelju i borbenost u skoku + iskustvo. U danasnjoj EL ja ne znam mnogo cetvorki sa low post igrom a da imaju i pracku, tako da njih dva mogu zajedno, niko se naigrati protiv njih nece, al nece ni oni. Oja bih prodao slatko i doveo nekog poput Kikanovica.
Po mom misljenju i Borisa i Faye mogu imati neku ulogu i na EL nivou, al' to definitivno nije uloga prve cetvorke, jer su obojica suvise limitirani, svako na svoj nacin. Zato kazem, ako Borisa ostaje, moramo pustiti Fajea i pojuriti startera drugacijih karakteristika. Mozda recimo neki profil igraca kao sto je bio Lorens Roberts: fizicki mocan, dovoljno pokretljiv, odlican skakac, igra odbranu, hasluje, a ima i pristojan sut spolja.Last edited by Nas; 25-06-19, 02:33.
Comment
-
Za Evroligu nam treba vise od 3-4 pojacanja, ako zelimo da budemo konkurentni... Recimo dva pleja, krilo, cetvorka i dve petice. Idealno bi bilo na PG Jovic i jos jedan dinamicniji sa loptom i opasniji po kos, SF ni Perperoglu, ni bilo kakav drugi ISO igrac, nego fizicki mocno krilo sa dobrim sajzom, defanzivnom raznovrsnoscu, skokom i sutem spolja, PF sam vec opisao, na C idealno Kuzmic i pokretljivija, ofanzivno raznovrsnija petica. Tu dodas Berona, Dobrica, Davidovca i Simanica i imas dve funkcionalne petorke + Lazica i Ristica kao 11. i 12. igraca. Nema potrebe za gomilanjem, u ABA ligi samo obrnes uloge starterima i backup igracima, otvoris prostor za Dobrica, Davidovca, Simanica, pa i Ristica, jer su to domaci igraci sa potencijalom. Ako sam dobro izracunao, tu ima svega 5 stranaca, pa onda nema potrebe ni za nekim velikim pretumbavanjem za Kup i Superligu.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostFaye je prilicno limitiran za EL, ali iz tima ne smijes da izbacis nekoga ko je srce ostavio na teren i svaku svoju sekundu na patketu znojem zaradio. To se u ekipnim sportovima ne moze i ne smije. Evo skoriji primjer Buducnosti, sta je ona dobila sa preskupim, boli me tuki E Klarkom sto nije imala u onom cupavom, zaboravih mu imeSpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Lendri igra 3x3 xD3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostProblem je sto su i Borisa i Faye isti tip igraca. Borisa znatno bolji sut, Faye na zelju i borbenost u skoku + iskustvo. U danasnjoj EL ja ne znam mnogo cetvorki sa low post igrom a da imaju i pracku, tako da njih dva mogu zajedno, niko se naigrati protiv njih nece, al nece ni oni. Oja bih prodao slatko i doveo nekog poput Kikanovica.
Comment
-
Plejmejker KK Crvena zvezda mts Filip Čović potpisao je u utorak novi dvogodišnji ugovor sa crveno-belima, i na Malom Kalemegdanu ostaje do 2021.godine!
Bek Crvene zvezde mts bio je integralni deo uspeha Crvene zvezde u ABA ligi i Superligi Srbije i imao veliki udeo u titulama koje su crveno-beli osvajali u upravo završenoj sezoni.
Filip Čović (30 godina, 180cm, plej) poneo je najveći deo tereta u organizaciji igre Crvene zvezde u najvažnijem delu sezone, završnici ABA lige i Superligi Srbije.
U Regionalnom takmičenju uz prosek od 6 poena i skoro 6 asistencija po meču, svoj učinak podigrao je na najvažnijim utakmicama završnice protiv Partizana i Budućnosti na skoro 10 poena i 8 asistencija po utakmici.
To skoro je 8.75ppg i 6.25apg. Koji su ovo manipulatori majko mila...izgazice nas kao indijance..za neke tamo zelim samo da se odradi cuvena lustracija, pa ko je bio posten nema sta da brine..a ABA 5.8p i 5as tacno po mecu..Last edited by LosmiSK; 25-06-19, 13:06.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by Laza Kacanski View PostCovic i zvanicno produzio na 2 godine
Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
Comment