Originally posted by crni
View Post
da li je potrebno da posle ove provokacije iz ocaja, nesto kazem. ali evo da ne ostanem duzan. motogp nikada nisam voleo kao F1, nikada nisam pomno pratio, nikada nisam navijao za nekog, ali sam cenio Rosija jer je bio najbolji jedinstven. i ako bi za nekog navijo to bi bio on. ali onda ne znam tacno koje godine sam zavoleo Hondu i pogledo koga oni imaju i vidim MM koji je bio dobar. i od tada krecem da ga bodrim. posle sam svedocio onoj trci pred kraj 2015 kad me Rosi koga sam cenio, onim sutiranjem sada mog MM, razocaro. to sebi nije smela da dopusti jedna legenda ovog sporta. i zasluzeno je kaznjen. posle MM nastavlja sa uspesima i ja uzivam, sto se mene tice 'deka' moze vec sutra u penziju jer ovakav deka nikom nije potreban, dok cete vi MM-a mrzeti jos 20 godina kolko bude vozio i VI cete navijati protiv njega jer ga ne volite i ne zelite da srusi Rosijeve rekorde (i Agostinijeve i bude GOAT) jer tad Rosi nece biti tu i nikog necete voleti kao sto ste voleli Rosija a ovog cete i dalje mrzeti tako da vi ste ti koji cete navijati protiv.
Ti se radujes svakoj Markezovoj pobedi, jer mislis da je tako bolji od Rosija, potrebno ti je nesto kao dokaz, veci od najveceg, jer nisi siguran u Markezov kvalitet, jer realno i ne navijas za njega.
Inace trka je bila jadna. Pobeda je zasluzena, ne sporim nista, samo glupo je za gledanje. Zao mi je svakog ko ne zavrsi trku zbog tudje greske. Pogledajte Sachsenring 2002, bice vam jasno o cemu govorim...
Inace trka je bila jadna. Pobeda je zasluzena, ne sporim nista, samo glupo je za gledanje. Zao mi je svakog ko ne zavrsi trku zbog tudje greske. Pogledajte Sachsenring 2002, bice vam jasno o cemu govorim...
i cuj ga nisam siguran u MM kvalitet. jok ti si! kao sto sam pre znao da je Rosi najbolji (a ko nije) isto to znam i sada za MM. nego postavlja se pitanje: ko to ne zna?
Comment