Očajnu drugu polusezonu ima Kijeza, meni on iskreno nije bolji igrač od Bernadeskija, al ajde.....ako on dođe to verovatno znači da ide Kosta, a možda i Dibala.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Serie A 2019/2020. (transferi, spekulacije, pripremne utakmice...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Brajkula View PostOčajnu drugu polusezonu ima Kijeza, meni on iskreno nije bolji igrač od Bernadeskija, al ajde.....ako on dođe to verovatno znači da ide Kosta, a možda i Dibala.
Comment
-
Ma ide Kvadrado, eno spominje se Njukasl da nudi 30 milki. On je u klubu bio jer je bio Maxov mezimac, da mi je da ode i onaj bogalj De Siljo da ga ne gledam vise.
Mnogo para za Kjezu, nije los igracic, mlad, brz, ali nadam se da to ne znaci i prodaja Koste. Dybala ce ostati nadam se, jedino ako ne ode u nekoj trampi za Pogbu mada to ce pre Alex Sandro.
Bentakur ce izgleda produziti ugovor do 2024. godine, ocekivao sam vise od njega posle odlicnog SP-a, ali previse defanzivan, nema mesta za njega u prvom timu, samo backup.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Uroš View PostKjeza je igračina. Pratim 3x manje od tebe ali sam uspeo to da vidim. Pravi onaj igrač koji će biti 10 godina u klubu.
Svaki Italijan će da bude lojalan Juventusu sve dok ga ovaj želi, to je uvek bilo, prvo zbog same zemlje, msm ima li igde lepše nego u Italiji ?
Originally posted by bice View PostMa ide Kvadrado, eno spominje se Njukasl da nudi 30 milki. On je u klubu bio jer je bio Maxov mezimac, da mi je da ode i onaj bogalj De Siljo da ga ne gledam vise.
Mnogo para za Kjezu, nije los igracic, mlad, brz, ali nadam se da to ne znaci i prodaja Koste. Dybala ce ostati nadam se, jedino ako ne ode u nekoj trampi za Pogbu mada to ce pre Alex Sandro.
Bentakur ce izgleda produziti ugovor do 2024. godine, ocekivao sam vise od njega posle odlicnog SP-a, ali previse defanzivan, nema mesta za njega u prvom timu, samo backup.
EDIT:
Juventus reached an agreement with #Sassuolo for the signing of #Demiral (CB) for 15 mln€. He’s expected to stay at #Juventus & not be loaned out.
[SKY ITALIA]
Comment
-
Italy squad for the European Under-21 Championship
Goalkeepers: Emil Audero (Sampdoria), Alex Meret (Napoli), Lorenzo Montipo (Benevento)
Defenders: Claud Adjapong (Sassuolo), Alessandro Bastoni (Parma), Kevin Bonifazi (SPAL), Arturo Calabresi (Bologna), Federico Dimarco (Parma), Gianluca Mancini (Atalanta), Giuseppe Pezzella (Genoa), Filippo Romagna (Cagliari)
Midfielders: Nicolo Barella (Cagliari), Manuel Locatelli (Sassuolo), Rolando Mandragora (Udinese), Alessandro Murgia (SPAL), Lorenzo Pellegrini (Roma), Sandro Tonali (Brescia), Nicolo Zaniolo (Roma)
Forwards: Federico Chiesa (Fiorentina), Patrick Cutrone (Milan), Moise Kean (Juventus), Riccardo Orsolini (Bologna), Andrea Pinamonti (Frosinone)IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Upravo krenuo da okacim sliku ekipe. Vecina imena moze da konkurise za prvu ekipu Italijana.
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Comment
Comment