Mislim da se i tu ispraznio, nego eto majka je njegovim ćerkama a i da ne ispadne totalni magarac sad pred celim svetom i da je šutne a šta su sve uradili i rade Maksiju. No, nikad nije kasno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona u Serie A 2019/2020. (transferi, spekulacije, pripremne utakmice...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostSvaki godine, od kako je otišao Murinjo, preko leta slušam kako će Inter ugasiti Seriju A, a na kraju se ispostavilo da im je trebalo dobrih 8 godina da uz pomoć Handanovićevog čuda protiv Empolija nekako dotaljigaju do treće pozicije.
Sto se tice price Lukakua i 104 kg to je navodno bilo merenje kada je stigao... e sad vi pametni meni recite koliko covek sportista sa minimum 2 treninga dnevno i posebnim rezimom ishrane moze da smrsa za evo vec 15-20 dana otkako je tu? Nije merodavna ni ona slika sa plocicama...niko nije lud... igrace ligu sa 95-96 kila i to je to!
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNije Inter ni bio 3. nego Atalanta... niko ne kaze da ce da ugase Seriju A, ali ako vec pominjes odlazak Murinja od te 2010 ovo je ubedljivo najjaci sastav uz najboljeg trenera u odnosu na sve prethodne. Polako samo, na kraju sezone se svode racuni. Svako u svoje dvoriste pa da vidimo.
Sto se tice price Lukakua i 104 kg to je navodno bilo merenje kada je stigao... e sad vi pametni meni recite koliko covek sportista sa minimum 2 treninga dnevno i posebnim rezimom ishrane moze da smrsa za evo vec 15-20 dana otkako je tu? Nije merodavna ni ona slika sa plocicama...niko nije lud... igrace ligu sa 95-96 kila i to je to!Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Condition23 View PostNije Inter ni bio 3. nego Atalanta... niko ne kaze da ce da ugase Seriju A, ali ako vec pominjes odlazak Murinja od te 2010 ovo je ubedljivo najjaci sastav uz najboljeg trenera u odnosu na sve prethodne. Polako samo, na kraju sezone se svode racuni. Svako u svoje dvoriste pa da vidimo.
Sto se tice price Lukakua i 104 kg to je navodno bilo merenje kada je stigao... e sad vi pametni meni recite koliko covek sportista sa minimum 2 treninga dnevno i posebnim rezimom ishrane moze da smrsa za evo vec 15-20 dana otkako je tu? Nije merodavna ni ona slika sa plocicama...niko nije lud... igrace ligu sa 95-96 kila i to je to!
Comment
Comment