узео га Нишикори под своје...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ipak Nishikori na kraju prolazi dalje, mogao je mnogo ranije sve da zavrsi, ali isto tako je mogao i da izgubihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ja ne vidim sta moze puno bolje, ovo je savrsenstvo od tenisa. Sve je ferceralo kako treba, narocito servis i fh, al ok kapiram da neko zeli sa silom da uzvisuje nekog igraca, i to bez ikakve potrebe.
Videcemo i Rafin odgovor sutra, imace grogiranog protivnika definitivno, nadam se samo da nece predati Kei.OVAKO
Comment
-
Očekujem sutra predaju Nishikoria. Ako ne pre meča, onda posle prvog seta sigurno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ajmo ZverevOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by MareLFC View PostOčekujem sutra predaju Nishikoria. Ako ne pre meča, onda posle prvog seta sigurno.
Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
Ziv se polomi dok ne dodje do cetvrtfinala i tu vise nema snage, volje, energije.....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma dobro to je logicno, ne mozes ti ovako protiv Nadala igrati jer nece Nadal promasivati Boga i oca ko Strufa i nece biti defanzivno slab, tako da sa tog aspekta si u pravo, ali opcenito gledano ovo je bas maksimalni nivo Novaka, naravno sa sva krila. Struf ne samo sto je defanzivno los, vec ofanzivom ne moze nista protiv Novaka jer ga ovaj gasi sa dubinom.
Thiem bi trebao lako sa Monfilsom, nema sanse da Gael dobije njega, prespreman je Thiem. Jedino nekih brzih 3-0 za Gael sto je meni bas neverovatno jer je Thiem bolji igrac. Zanimace me sutra duel izmedju Feda i Stana, dali ce Fed na Nadala nakon duze vreme, mislim da od 2013 se nisu sastali na sljaci.OVAKO
Comment
-
Nece Kei predati, igrace 1.set na maksimumu, ali ce ga ipak izgubiti, traziti mto i onda osvojiti max 2 gema do kraja mecahttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment