Mir tamo, mislim ovde!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Chiwwi View PostZanimljiv si kao Nadal kad vadi gaće iz dupeta.
Fizicki je pao 2015 i 2016, al za to su bile krive i povrede.
Eto vi cekajte da covek padne fizicki, da nameste krov, da bude snega u junu, a mi cemo brojati titule. Dok ne shvatite da je covek najbolji ikada na zemljanoj podlozi necete moci mirno da spavate. Cuj krov ako bi stavili Novak bi bio prvi favorit hahaha ja eto prosle godine na Wimbledonu vidim da je krov bas odmogao Rafi... Svasta.OVAKO
Comment
-
Originally posted by topspinforehand View PostDobio je Rafa odmornog Novaka vec par puta (a i kad nije bio odmoran sam je sebi kriv - nije bilo problema sa kisom isl).
Isto tako je cinjenica da ce se Novak vise umoriti od Rafe na putu do finala.
Kakav god je Novam sa druge strane ako je Rafa dobar i vani 23+ stepeni bez oblaka Rafa je favorit.
Mene je vise strah krova u direktnom okrsaju sa Novakom zbog odskoka isl
Ako bi npr padala kisa u finalu isl, a ne zbog nacina kako ce Novak doci do finala...
A sad, koje su sanse da bas za dan finala pada kisa oko 10 juna...ne bas prevelike.
Sent from my LG-M250 using Tapatalk
Mene zanima da li smatraš da se na Rafaela ne bi odslikalo kad bi igrao 3 dana i četvrti izašao protiv Novaka? Naravno, da zamislimo da on mora dobiti 2 najbolja igrača pored njega, a ne obrnuto kao što je to uvijek slučaj.
Čestitke Rafaelovcima na punoljetstvu. Za nadati se da će bar on preći Federera ako ovaj naš zatrokira
Comment
-
Ajjj i ti Kobe..gde je bio Novak pre W, a gde Rafa?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Sumnjam da je bilo težeg sportskog izazova nego dobiti Rafu u Parizu.
Eo, gledali smo već 12 puta kako osvaja ovaj turnir i svaki put se sjebeš sa čim se protivnici u finalima sa njim moraju suočiti.
Nema šta, momak je malo loood.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
TooooooooooooooooooooooOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostCuj krov ako bi stavili Novak bi bio prvi favorit hahaha ja eto prosle godine na Wimbledonu vidim da je krov bas odmogao Rafi... Svasta.
Comment
-
-
ŠampioneeeeeOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment