Umoran je Tim neće moći. Ipak je ovaj odmarao dok je Tim igrao dan za danom uz prekide.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mislim da Novakvci navijaju vise za Tima nego juce za Novaka, skoro pa da je takoVideo sam juce kao lajik da mali igra dobro. Mada Nadal u 4
3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Tim je odigrao odlicno drugi set.
U prvom je napravio veliku gresku. Servirao je jako i imao viski postotak ubacenih servis (80%) ali mali dobijenih poena (47%). U drugom je servirao preciznije pa mu je postotak ubacenih pao na 68% ali je postotak dobijenih otisao na 80%,
Comment
-
Originally posted by NI View PostTim je odigrao odlicno drugi set.
U prvom je napravio veliku gresku. Servirao je jako i imao viski postotak ubacenih servis (80%) ali mali dobijenih poena (47%). U drugom je servirao preciznije pa mu je postotak ubacenih pao na 68% ali je postotak dobijenih otisao na 80%,Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ajde breOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma ljudi, ne cimajte se zbog jednog seta, nema sportske pravde i to je to. Laganica je ovo za Rafu do kraja.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Ne moze ceo mec da drzi adrenalin Tima. Polako krece da se oseca njegov umor.
Rafa ce verovatno uzeti ovaj Rg, pretpostavljam njegov poslednji. Od sledece sezone ocekujem da TIm postane bolji igrad od njega na sljaci.
Cak su i sada tu negde, jednostavno nisu imali iste uslove.
Comment
-
Originally posted by torpedo View PostUzme set, padne adrenalin i uđe voda u uši..
Napisao sam pre početka 3. seta jer sam znao. Dao je sve od sebe u drugom ali nema goriva više.
Rafa Rim dobija Novaka reš pečenog, sad Tima. Najbolje ceo tur da puši Rafi penis ja ne znamLast edited by Cassius Clay; 09-06-19, 17:11.
Comment
Comment