Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA offseason 2019 (vesti, diskusije, tracevi...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Jack View PostEe a kakva odbrambena trojka Kawaj,Dzordz,Beverli,,cak i Herela dodati tu,bas zverski..Jak zapad opet,bice borbe ,tu je i Juta koja se fino pojacala,uz ove ostale .
Vrvt ce po tom pitanju nesto uraditi.
Evo jos jednog dobrog potpisa za Lejkerse
Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Fino.
Ajmo sada sa se završavaju Rondo, Iggy, Korver i napad na Cousinsa i Morrisa.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Ma da..imate bas prostora za to3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJe l imaju pravo Lejkersi, kada budu ispunili salary cap, da potpisu Igija i Korvera kada oni budu najvrv otkupljeni?
Igi ne moze da se vrati u GS osim u slucaju da bude jos jednom trejdovan pa onda odrade buyout.
I Howard je isto u Memfisu, imaju 3 igraca kandidata za buyout: Korver, Igi i Howard.
Imamo jos para da dovedemo jos 1 ili 2 igraca a onda vet minimum. Mislim da smo McGee potpisali za room exception mada se jos ne zna.
Uglavnom vcrs ce dopuniti tim a onda ide ozvanicenje trejda za ADHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostImaju. Ako ie igrac waiwe-ovan onda imaju prednost timovi sa prostorom u salary capu a kad je odradjen buyout onda mogu gdje hoce da odu.
Igi ne moze da se vrati u GS osim u slucaju da bude jos jednom trejdovan pa onda odrade buyout.
I Howard je isto u Memfisu, imaju 3 igraca kandidata za buyout: Korver, Igi i Howard.
Imamo jos para da dovedemo jos 1 ili 2 igraca a onda vet minimum. Mislim da smo McGee potpisali za room exception mada se jos ne zna.
Uglavnom vcrs ce dopuniti tim a onda ide ozvanicenje trejda za AD
Voleo bih da se zavrse bar jos Morris i neki plej, i naravno idealno bi bilo i da zeli Cousins da igra za neku siću ponovo, msda čisto sumnjam
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostE to, top onda. Bilo bi lepo imati Igija s klupe, naravno, ako hoce da se osveti Voriorsima sto su ga sutnuli onako ruzno [emoji3]
Voleo bih da se zavrse bar jos Morris i neki plej, i naravno idealno bi bilo i da zeli Cousins da igra za neku siću ponovo, msda čisto sumnjam
Sa Morrisom, Korverom i Igijem bi to bio ozbiljan tim.
Tu je AD da igra na 5 uz McGee, mozda bolje uzet Jam. Greena. Odlican defanzivac.
Morris, Kuzma, Lebron da se smjenju na 3 i 4 uz AD.
Carusa cemo vratiti, vrvt Ronda isto.
Rizikovao bih sa Kazinsom svakako ako hoce da igra za manje love mada mi je on prije za MajamiHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostVidjecemo, vcrs cemo vise znati ali sigurno da rade na popunjavanju tima.
Sa Morrisom, Korverom i Igijem bi to bio ozbiljan tim.
Tu je AD da igra na 5 uz McGee, mozda bolje uzet Jam. Greena. Odlican defanzivac.
Morris, Kuzma, Lebron da se smjenju na 3 i 4 uz AD.
Carusa cemo vratiti, vrvt Ronda isto.
Rizikovao bih sa Kazinsom svakako ako hoce da igra za manje love mada mi je on prije za Majami
Bice vesela sezona definitivno
Comment
Comment