Ni meni nisu jasni ovi što biraju Siti pre Not. Foresta
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Predsezona - PL & Championship 19/20 (pripremni mecevi, transferi, spekulacije)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostWest Ham dovodi Hallera, fantasticno pojacanje, upravo to sto im treba u napadu. Vrh transfer.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Ispade Haler dobrano skuplji od Marka.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSpursi i Everton ne mogu da se porede. Spursi su top4 ekipa, koja se borila i za titulu i igra redovno u LŠ. Ako nemaš titule, moraš da imaš nekakvo pokriće. U vidu top4 ekipe, ili Evrope. Everton top10 ekipa, koja nema Evropu ni borbu čak za 6. mesto.
A na sve to, nemaju ni trenera koji može da privuče neka imena.
Davno su prošla vremena Pixi kad su igrači gledali koliko je neki tim osvojio trofeja u prošlosti, valjda je to jasno. Moraš nešto da ponudiš igraču.
Da li bi mi mogli da dovedemo VVD-a bez Kloppa i LŠ-a?
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Comment
-
Bruce je izvanicno novi trener Svraka. Wednesday se jos uvek ne oglasava, ne znam zasto, ali valjda ce Chansiri reci sta ima uskoro.
Ukoliko su brojke koje se navode u medijima tacne Wednesday ce kao kompenzaciju dobiti 5 miliona funti je novi klupski rekord, do sada je rekord drzao Chris Brunt koji je 2007. prodat West Bromu za 3 miliona.
Bruce je vodio Wednesday od 01. februara (nakon sto su se zavrsili Kriket testovi na Karibima) pa do kraja svetskog prvenstva u Kriketu. U tom periodu Wednesday je odigrao 18 meceva, zabelezio je skor od 7 pobeda, 8 neresenih i 3 poraza.
Imao je najbezbedniji posao na svetu, mogao je da postane legenda u Šefildu posto je od strane svih prihvacen na najlepsi moguci nacin. On je izabrao da radi i bude marioneta najomrzenijeg vlasnika na ostrvu, cak ga ni navijaci Njukasla ne zele na klupi svog tima.
Hvala mu sto je na vreme pokazao svoje pravo lice i puno srece u daljem radu.
Last edited by belgrade_owl; 17-07-19, 11:11.
Comment
Comment