Announcement

Collapse
No announcement yet.

Andiamo tutti a Roma 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by joshmor View Post
    to je forum,a ono sto sam stvarno jednom napisao tebi i o tebi je neko zbrisao...tak da [emoji3]
    Gde je ko zbrisao, nemam pojma o cemu pises, a mogu samo da ti kazem...preboli aman, posto znam pouzdano da nikog nisam banovala ima tome ihaaa

No ako bas insistiras...
    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Ipak Cicipas

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
        Gde je ko zbrisao, nemam pojma o cemu pises, a mogu samo da ti kazem...preboli aman, posto znam pouzdano da nikog nisam banovala ima tome ihaaa

No ako bas insistiras...
        radi sta oces,ionako je dato do znanja

ali pre,zelim da mi kazes ti,ili ko to vec radi,zasto kad idem preko fona na form dobijam uvek neki MYSTORE sajt
        Wizard

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
          Svejedno
          Vise bih volela da Fonjini pobedi jer nikako ne volim ovog Cicipasa, imam bas lose misljenje o njemu. Ali sto se tice ko bi bio bolji protivnik rogeru, bas mi je svejedno
          Imaš loše mišljenje o Cicipasu? Što leba ti? S obzirom da gotiviš Zvereva. Grk je za onoga gospodin čovek i nema 10 posto njegove odbojnosti i arogancije.

Jedino mi pada na pamet što je na AO istamburao 18 godina starijeg čoveka.
          Last edited by goku; 16-05-19, 23:31.

Comment

• Originally posted by goku View Post
            Imaš loše mišljenje o Cicipasu? Što leba ti? S obzirom da gotiviš Zvereva. Grk je za onoga gospodin čovek i nema 10 posto njegove odbojnosti i arogancije.

Rekao je Medvedevu Bullshit Russian

Poslato sa ATU-L21 uz pomoć Tapatoka
            Originally posted by Casiraghi
            Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
            Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
            Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• i onda dodje ono a mama mu je ruskinja

...nemilosrdni talijani

Wizard

Comment

• Originally posted by MareLFC View Post
                Rekao je Medvedevu Bullshit Russian
                Pa šta sad, i on ima pravo na svoje mišljenje, je li?

Samo je upitno gde se nalazi granica izmedju “mišljenja” i uvrede.
                "My body feels great. I mean, it´s only five hours"

Comment

• Originally posted by goku View Post

To sto tebi pada napamet nema veze sa istinom, ali svako krece od sebe

U Madridu je pokazao svoje pravo lice kad je Zverev popio kaznu za prekoracenje vremena, a Cicipas je bio kriv jer je on odugovlacio. Kad je Zverev to rekao sudiji i trazio potvrdu od Cicipasa, ovaj se okrenuo i blejao, pravio se lud. Isto tako, kad god je bitan poen, u bilo kojem mecu, on odugovlaci, baca lopticu po 5 puta, ide odjednom do peskira, ide da promeni reket, sve radi da razbije ritam protivnika.
                  Zverev moze da bude arogantan koliko hoce, on je fer igrac na terenu i njegova arogancija ne ometa drugog igraca, za razliku od Cicipasa koji je jednostavan kvaran, vara, ocajan karakter ima, a to je bas steta jer mi se mnogo svidja kako igra tenis.

A to sto su se on i Medvedev izvredjali medjusobno, to me bas briga, apsolutno nije uticalo na moje misljenje o njemu.
                  http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                  with experience.

Comment

• Igrači kao Fognini se nikada ne promene, bez obzira na godine, roditeljstvo , supružništvo, uspeh..

Stefanos je imao je nesportskih ispada, vezivanje pertli protiv Viktora je bilo izrazito ružan momenat, ko je gledao seća se sigurno,
                    Ipak deluje mi da uči kako kontrolisati ogromni ego na pozitivan način, čini se da će vremenom biti sasvim solidan . Sinoć je publika bila u prvom setu huliganski nivo a on je odgovorio odlično, koncentrisan samo na igru , isto ga čeka i danas
                    Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Larisa View Post

Granica uvek postoji jer u suprotnom bi nastao haos. Savršeno dobro se zna da sloboda govora nije apsolutna ali se eto pojedinci malkice prave neuki.
                      Ograničenja postoje zarad poštovanja prava i ugleda drugihu svakom zakonu koji reguliše ovu oblast.
                      sigpic

Comment

• Jes, kao za Kirjosa sto neki odje govore da cijene njegovu iskrenost. Vazi, kako je? Lik ladno veli da ce, ako sledeci put pobijedi Novaka, proslaviti to na njegov nacin, pred njim. Jel to ta iskrenost? To je ulicarsko i klosarsko ponasanje, a ne nikakva iskrenost.

Comment

• Originally posted by Larisa View Post

E svasta
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ja se ne sjecam da su Nole,Rodzer i Nadal ikada nekoga na terenu uvrijedili na nacin kako to radi ova mladjarija.Svi oni psuju na svojim jezicima(mora se priznati da to Nole najcesce radi),ali nikada ruznu rijec na terenu nisu uputili protivniku."Ubijali" su ih igrom
                            To sto je Cicipac rekao Medvedevu i Kirjos Vavrinki gore je od onog Nikovog ispada juce.
                            Mladi danas ne znaju da obuzdaju bijes,nemaju kocnicu.Radim u skoli pa to dajem iz prve ruke

Comment

• Originally posted by gagana View Post
                              Ja se ne sjecam da su Nole,Rodzer i Nadal ikada nekoga na terenu uvrijedili na nacin kako to radi ova mladjarija.Svi oni psuju na svojim jezicima(mora se priznati da to Nole najcesce radi),ali nikada ruznu rijec na terenu nisu uputili protivniku."Ubijali" su ih igrom
                              To sto je Cicipac rekao Medvedevu i Kirjos Vavrinki gore je od onog Nikovog ispada juce.
                              Mladi danas ne znaju da obuzdaju bijes,nemaju kocnicu.Radim u skoli pa to dajem iz prve ruke
                              Mogu samo da zamislim

Kad je bila ta svadja izmedju Medvedeva i Cicipasa, nisu ostali jedan drugom duzni, bas su se izvredjali.
                              Ali to mogu i da opravdam, ali Cicipas ima tu kvarnu crtu, cak je i Nadal posle meca u Madridu rekao, parafraziram: ne bih voleo da se sa njim sretnem na juniorskom touru gde sami zovemo aut...to po meni govori vise nego dovoljno
                              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                              with experience.

Comment

• Fer- plej aspekat Stefanosa Tsitsipasa je, najblaže rečeno, na skromnom nivou. Da kako može, bacio bi koru od banane protivniku na drop-shot

No sa teniskog aspekta on je majstor i upravo ono što je tenisu potrebno. Veoma ga cijenim kao igrača i to je trenutno jedino što me zanima.
                                Australian Open (2004, 2006, 2007, 2010, 2017, 2018) French Open (2009) Wimbledon (2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2009, 2012, 2017) US Open (2004, 2005, 2006, 2007, 2008)

Comment

Working...
                                X