Announcement

Collapse
No announcement yet.

RED BULL INDIANAPOLIS GRAND PRIX 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: RED BULL INDIANAPOLIS GRAND PRIX 2010

Ako Jorge pobegne na startu nitko ne moze da ga stigne . Ali ako i ostali dobro startaju i ne dozvole mu da pobegne gledacemo zanimljivu trku h5g6k8

Ja se iskreno nadam da ce Rossi dobro startati i da ce izbeci guzvu na startu ili da ostane iza sporijeg vozaca .

Ajmo Doctore ne daj se h5g6k8

Comment

Steta sto nema prenosa 125 cc.Jel neko zna kad ima snimak?
      sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=2794.msg161255#msg161255 date=1283093390]
        Steta sto nema prenosa 125 cc.Jel neko zna kad ima snimak?
        [/quote]

Mislim da prenosi sport klub Hr ako imas na kablovskoj.
        Ako nemas snadji se za neki link na net ako imas oke vezu.

[pic]http://img525.imageshack.us/img525/7776/80747749.gif[/pic]

Comment

Iannone najbrzi jutros!
          startuje kao 26. - OBRATITE PAZNJU!

znam da bi to stvarno bilo neverovatno,to je 7. startni red,ali JA VRUJEM! l5'%9

Rossi me je iznenadio jutros - naravno prijatno...spustio je ispod 1.41 iako se vidi da je to ipak bila voznja van njegovih trenutnih mogucnosti...sto je i uzrokovalo pad...3. pad ovog vikenda,ali znate sta,DRAGO MI JE STO SE BORI!!!

vise ni sam ne zeli da se vadi na povrede a i vi stvarno morate da prestanete da ih pominjete! ocekujem da se bori u trci,pa makar i trka zavrsila padom,mada se potajno nadam dobrom rezultatu ))))
          ipak pricamo o GOATu!

Comment

Moze biti svasta, predvidjam dosta ispadanja u svakom slucaju i da ce najvjerovatnije necije ispadanje rijesavati moto2 i motogp pobjednika.

Comment

1 40 Nicolas TEROL SPA Bancaja Aspar Team Aprilia 137.5 42'19.223
              2 11 Sandro CORTESE GER Avant Mitsubishi Ajo Derbi 137.2 +4.995
              3 44 Pol ESPARGARO SPA Tuenti Racing Derbi 136.9 +10.856
              4 7 Efren VAZQUEZ SPA Tuenti Racing Derbi 136.6 +15.402
              5 12 Esteve RABAT SPA Blusens-STX Aprilia 136.4 +19.912
              6 99 Danny WEBB GBR Andalucia Cajasol Aprilia 136.4 +20.093
              7 35 Randy KRUMMENACHER SWI Stipa-Molenaar Racing GP Aprilia 136.4 +20.702
              8 23 Alberto MONCAYO SPA Andalucia Cajasol Aprilia 136.0 +26.797
              9 94 Jonas FOLGER GER Ongetta Team Aprilia 136.0 +27.666
              10 93 Marc MARQUEZ SPA Red Bull Ajo Motorsport Derbi 136.4 +39.840
              11 53 Jasper IWEMA NED CBC Corse Aprilia 135.0 +46.153
              12 39 Luis SALOM SPA Stipa-Molenaar Racing GP Aprilia 134.7 +52.556
              13 14 Johann ZARCO FRA WTR San Marino Team Aprilia 134.6 +54.354
              14 84 Jakub KORNFEIL CZE Racing Team Germany Aprilia 134.6 +54.402
              15 32 Lorenzo SAVADORI ITA Matteoni CP Racing Aprilia 133.9 +1'07.208
              16 72 Marco RAVAIOLI ITA Lambretta Reparto Corse Lambretta 133.1 +1'24.117
              17 15 Simone GROTZKYJ ITA Fontana Racing Aprilia 133.0 +1'25.890
              18 87 Luca MARCONI ITA Ongetta Team Aprilia 131.6 +1'53.618
              sigpic

Comment

Bilo malo padova u moto2

Comment

Jeste da ne volim Pedrosu ali moram priznati da je perfektno odvozio.
                  JUST PUNK

NO NATIONS
                  NO RELIGION
                  NO AUTHORITY

And most of all PEACE

Anarchy

Comment

Kakva ludnica je bila u gp 2....Onakvo "gomilanje" odavno nismo videli *T_*@SR
                    Sto se tice Spiesa,svaka mu cast!!!On je vanserijski trkac,sjajan talenat!!!Sledece godine jedva cekam da gledam borbu izmedju njega i Vale-a,jer je po meni Spies jedini trenutno koji je u rangu trkaca kao sto je Rossi.
                    A za Pedrosu nemam reci. Obisao je Bena "teskom mukom" na pravcu.Bila je to "zestoka" borba izmedju Repsol Honde i Monster Tech 3.I posle je pravio dobre krugove,to stoji.Medjutim,gde mu je ta samouverenost kada treba da se bori sa Lorenzom???Sto mu tad ne proradi adrenalin? Jer zaista mislim da je Pedrosa mnogo bolji vozac od Lorenza,ali nikako da to pokaze.Gde je taj trkacki duh? $%&5qw7

Comment

125cc - Iskreno,zao mi je Marqueza,ali kad bolje razmislim,ako nema cuku da izdrzi pritisak,onda stvarno i nije zasluzio da pobedi...Nica ne volim bas,mada je sjajan vozac i nema tu mnogo diskusije...Esparagaro mi se cini da je dosta ispao iz forme,a Smith,on tokom cele sezone nije uspeo da isprati trojku...
                      mislim da ce nam Misano,odgovoriti na mnoga pitanja sto se tice 125cc...

moto2 - svaka cast Eliasu na onom "round the outside" obilazenju ,ali i ono sto su i Iannone i Corsi uradili je stvarno fenomenalno...
                      e sad...shvatio sam da uopste nema potrebe u da u moto2 ima bas 40 motora...ima tu vozaca koji su imali ritam da se bore za 8. mesto,al u 125cc nadam se iskreno da ce se njihov proj smanjiti bar na 25 sledece godine (ne znam,mozda sam samo iznerviran zbog one gluposti sto su napravili na pocetku trke) &*(@W6

MotoGP - pa iskreno ne znam sta da mislim o trci,jednostano sjajan Ben! iznenadilo me je koliko je Jorge imao problema...Pedrosa u svom stilu l5'%9 Rossi...ne znam stvarno sta da kazem...ajde verovacu mu kad kaze da nije imao snage i nedostatak fizicke pripreme...
                      i jos nesto,verovatno manje bitno Alvaro Fucking Bautista ima kompleks Marka Simoncellia!!!!

Comment

Iznenadio me izostanak padova u MotoGP, u moto2 je bilo jasno da ce biti pokolj na onakvoj stazi.

Hayden poceo da osjeca ozb probleme u prednjem dijelu motora. Dal sad i njemu treba nova viljuska?
                        Odjednom je izgubio mnogo vremena nad Rossijem vjerovatno zbog toga.

Stoner, vidjeli smo da je motor samo otisao i on nije mogao da uradi nista povodom toga.
                        Ovo je ogroman problem za njega. Necu reci Big Bang engine je sve kriv, al kakav maler cim sjedne za
                        takav motor odmah pocne Rolling Stoner da se kotrlja

Heroj trke? Nicky Hayden

Maestralna voznja: Ben Spies izdrzao je cijelu trku ritam svaka cast

Najbolji Motor na stazi? Yamaha? NE! HONDA!

Svo ovo lobiranje koje su izveli je konacno pocelo da daje rezultate. Bravo Honda.

Comment

Šta reći, zanimljiv vikend ako se uzme u obzir sve što se izdešavalo. Ispalo je da treninzi i nisu imali neke posebne veze sa trkom. I mene je, kao i ostale, oduševio Spis, ali me nije iznenadio. Imao sam sreće da prošlogodišnji WSBK gledam i u reprizama (zimi) tako da takva vožnja na toj stazi nije toliko neočekivana, mada je za respekt sigurno. Lorenco je startovao loše (kao prošle sezone) i nije uspeo da uhvati priključak za vrh. Priča je da nije uspeo, bla-bla, mada ja smatram da je igrao na sigurno i da će sličan biti do kraja sezone. Ako odradi start kako treba bori se za pobedu, ako zakaže kao juče čuva pozicije i pikira podijum, eventualno četrvrto mesto. Tako će osvojiti titulu, a treba li ga zbog toga osuditi - procenite sami. Možda bi bilo bolje razmisliti šta bi svako od nas uradio u toj poziciji. Pedrosa je odvezao pravu trku, šampionski, bez greške. Tipovao sam na njega pre početka treninga, baš zbog te fenomenalne Honde i dugog pravca na cilju i to se pokazalo ispravnim, mada sam posle treninga pomislio da sam pogrešio. Mislim da je u Hondinoj garaži još uvek osmeh na licu još od onog momenta kada je repsolka pojela Jamahu na pravcu, kao da je iz druge kategorije. Mada, Pedro i na drugim trkama jaši istu mašinu, tako da bi ovo trebao češće da radi. Dovi na ovaj način samo pravi korake unazad od njegovog cilja, fabričke ekipe Honde sa tri vozača u sledećoj godini (što bih i ja voleo da vidim). Ovako, smeši mu se Gresini. Još par ljudi treba spomenuti: Hejden, dobar i pored problema sa opremom (mada mislim da on sam nije zadovoljan), Bautista ponovo pokazuje zube i povratnik Aojama (njega ne smem da hvalim, mnogo sam subjektivan). Razočarenja su, definitivno, Edvards (već sam navikao) i Stoner (bez komentara).
                          Moto2 očekivano, Elias u top formi, kao i cele sezone. Janone je, čini i se, upravo kupio mesto u MotoGP sledeće sezone, kada je od katastrofe na startu dogurao do četvrtog mesta. Mada, onoliko incidenata na stazi samo potvrđuje da je prevelik broj takmičara za jednu trku. Uvek strada neko nedužan, a i povrede nisu zanemarljive. Ovaj put - Šoja Tomizava. Pohvale i za Vesta na MZ-u, žao mi je što nije zadržao mesto iz kvalifikacija.
                          125-ice nisam gledao, po rezultatima vidim da je prštalo, tako da njih ne komentarišem dok ne pogledam (samo ne znam gde - to bi trebalo da mi odgovori neko sa SK-a &*(@W6).

Comment

[quote author=Sandra#46 link=topic=2794.msg161476#msg161476 date=1283161031]
                            Sto se tice Spiesa,svaka mu cast!!!On je vanserijski trkac,sjajan talenat!!!Sledece godine jedva cekam da gledam borbu izmedju njega i Vale-a,jer je po meni Spies jedini trenutno koji je u rangu trkaca kao sto je Rossi.
                            A za Pedrosu nemam reci. Obisao je Bena "teskom mukom" na pravcu.Bila je to "zestoka" borba izmedju Repsol Honde i Monster Tech 3.I posle je pravio dobre krugove,to stoji.Medjutim,gde mu je ta samouverenost kada treba da se bori sa Lorenzom???Sto mu tad ne proradi adrenalin? Jer zaista mislim da je Pedrosa mnogo bolji vozac od Lorenza,ali nikako da to pokaze.
                            [/quote]

Spies jedini vozac u rangu Valea.HAHAHA!!!!Nesto ovako smesno nisam odavno cuo.Izvinjavam se jesam.Pedrosa mnogo bolji vozac od Lorenza.HAHAHA!!!Spies jeste talenat ali nije stabilan kao Lorenzo.Sto se Pedrose tice on ne moze da se poredi sa Lorenzom i nikad nece moci.Kad Pedrosa bude smeo da se s nekim bori za poziciju celu trku onda mi se javi.To se u Jerezu najbolje videlo kad ga je Lorenzo obisao u Poslednjem krugu.Nije smeo nista da uradi.Pedrosa ima komplekse od Lorenza
                            sigpic

Comment

Pa caniggia 7, drago mi je sto te je neko tako dobro razveselio %QWT&W.
                              Svako ima prava na sopstveno misljenje, bez obzira sto smo svi mi, pomalo subjektivni u ocenjivanju onih koji su nam
                              simpaticni ili ne.Za Spiza se ne moze reci, objektivno, da nema Lorencovu stabilnost. Njemu je ovo prva god. u motogp-u,
                              a Lorencu treca. I tek sada Lorenco pokazuje da se stabilizovao. Predhodne dve godine su obilovale nesigurnoscu.To su cinjenice.
                              Pedroza jeste nesigurniji, psihicki, od Lorenca, ali ne bih bas kazala da ima komplekse. Seti se samo Nemacke.
                              Lorenco je bio taj koji se povukao iz borbe za prvo mesto. A borio se upravo sa tim "slabim: Pedrozom.

Comment

11 trka 11 podijuma.To mogu samo Lorenzo i Rossi.Pedrosa je u Nemackoj imao svoj dan,a Lorenzo se povukao jer je cuvao bodove za titulu.Pedrosa je dobar vozac ali nije kalibar Lorenza.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X