Dobar je Dictator, u tome je i poenta u preterivanju, to je urnebesna komedija, tipa Usijane glave sa Sinom... Ima stvarno smesnih scena, tipa ona kada treba da kaze ime u onom restoranu, iskidao sam se. Naravno, ukusi su razliciti, pogotovo kada je u pitanju zanr komedije.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostDobar je Dictator, u tome je i poenta u preterivanju, to je urnebesna komedija, tipa Usijane glave sa Sinom... Ima stvarno smesnih scena, tipa ona kada treba da kaze ime u onom restoranu, iskidao sam se. Naravno, ukusi su razliciti, pogotovo kada je u pitanju zanr komedije.
Inace, najjaca izvala u filmu je kad je rekao da "drkaju" u onoj prostoriji kad su odsekli glavu mrtvacu.
Mozda sam ja preterao sa kritikama zato sto sam ocekivao mnogo vise.
Ali recimo "Dictator" sa "American Reunion" ne moze da se poredi, ovaj drugi je za plakanje.
Cisto sam naveo kao primer.Last edited by Skrillex; 15-08-12, 20:21.
Comment
-
Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Dao sam mu ocenu 3/10, ali i to je previse. A inace ni Olimpijada me nije nasmejala, jer sam je vec video u trailer-u. Kao sto rekoh, humor vredja inteligenciju.
Dobro si me podsetio za taj film, spremao se pre da ga pogledam i nisam. Verovatno cu kasnije ako imam vremena, pa ostavljam utiske.
Comment
-
Kakvo sranje od filma je Diktator Jos ne mogu da verujem da sam poslusao druga i pogledao ga
Humor je toliko prazan da je smesno koliko film nije smesan. Jedina scena koja me je malo nasmejala je ono kad izmislja imena u onom kaficu/restoranu. Ostalo je 0.
ZaobiciDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Miko View PostZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Miko View Posthttp://www.imdb.com/title/tt0385726/
Najbolji kosarkaski film koji sam ja ikada pogledao Koliko mocan , koliko dobar , svi koji vole basket obavezno pogledatisigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostJa sam citao ovu knjigu koja je fenomenalna,kao i u vecini slucajeva prema njoj film je sranje,ali ovdje je to bas slucaj,ne mogu se mjeriti te dvije stvari...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostPa ja sam zbog knjige i pogledao film , slazem se da su totalni kontrasti ali sta da se radi. Bukvalno iz dela u dio se izbacuje dosta stvari , od pocetka i ne stavljanja Fisera i Martineza kako je predstavljeno u filmu , nacina na koji on ulazi u posao , u filmu ga zovu dok u knjizi njega interesuju otkud pomenutoj dvojici onolike pare i jos mnogo toga ali jbg ni film nije los , slazem se da je knjiga boljaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment