Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Kondišn,
Poslušaj ti "svog" "veličanstvenog kralja", ili kako li me već nazva nedje...
A ovaj ti je vec preporucen, ali onda bijase pomalo zatrpan i drugim filmovima, ocjenama. Malo je tezi od gornjeg, ali je zanimljiv i posjeuje tu neku ekstra emociju. Ali prvo idi sa gornjim filmom.
Comment
-
Originally posted by prskaj View Posthttp://www.imdb.com/list/kq8rljrXYks/
majo evo ti neka moja lista trilera, pa ti izaberi ako ti se nesto svidi
Originally posted by notorious View PostNije samo do tebe.
Ostavio sam 2 posta prije par dana, šta je tu filmova bilo, kladim se da Maja pola nije gledala. Mrsko je njoj otići unazad, bolje opet pitati.
Kako ovo dvoje ispaljuju takozvane romantične komedije, preciznije limunade
Zar ne vidje da je ona gledala Goodfellas, nakon svih predloga. Aloo, Goodfellas!!!
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostKondišn,
Poslušaj ti "svog" "veličanstvenog kralja", ili kako li me već nazva nedje...
A ovaj ti je vec preporucen, ali onda bijase pomalo zatrpan i drugim filmovima, ocjenama. Malo je tezi od gornjeg, ali je zanimljiv i posjeuje tu neku ekstra emociju. Ali prvo idi sa gornjim filmom.
Comment
-
Originally posted by M_G_S View PostKakva je ovo lista dje je Bone Colector tamo nedje oko 25. mjesta, a The Prestige, koji je 5* losiji film od The Ilusionist, na 5.?? Ali si uglavnom obuhvatio sve, ali kad pravis listu, napravi top 10, a ne top50. mislim da vise od 50 trilera i ne vrijedi gledati...
Iluzionistu nisam gledaoIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostRandom su rasporedjeni filmovi, nisam ih redjao po kvalitetu. To je cisto neka lista da je imam,kad ne mogu da se setim nekih dobrih filmova ima tu jos da se stavlja al to kad se budem setio.
Iluzionistu nisam gledao
Comment
-
Iste godine su napravljeni, ali je Prestiž bio bolje ispracen, sto marketinski, sto novcano.
Kad odgledas, vidjeces o cemu ti pricam. Ako vec gledas film te tematike, odgledaj onaj mnogo bolji. Edvard Norton je objasnio zasto se radi o jednom od najkompletnijih glumaca sadasnjice, kad je "mladja" garda u pitanju.
http://www.imdb.com/title/tt0443543/
Comment
Comment