Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Par preporuka Due Date,Hot Tube Time Machine,Transfomers,Stepbrothers,Harold and Kumar,samo gledam komedije ovih dana i Gone Baby gone je isto dobar.
I ovih danas sam jos jedndom pregledao meni TOP 3 najbolji filmova Inception i ponovo sam se odusevio kakav film.
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Phenom View PostGangrena,gledaj Limitless...
Koji zanr bi te zanimao?Last edited by Lord Gangarić; 14-08-11, 01:54.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
@Gangrena
Ne zezaj me, preporucila sam ti Limtless prije par mjeseci... A od novijih... Pa ovako:
-Pirati sa Kariba: Na cudnim plimama
-Paklene ulice 5
-Postena igra
-Cijena istine
-X Men: Prva klasa
-Bezimeni
Ne znam sta si od ovoga gledao, ali to su neki koji su na mene ostavili malo jaci utisak...
I da, jedan koji uvijek preporucujem: -88 minuta sa Al PacinomMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View Post@Gangrena
Ne zezaj me, preporucila sam ti Limtless prije par mjeseci... A od novijih... Pa ovako:
-Pirati sa Kariba: Na cudnim plimama
-Paklene ulice 5
-Postena igra
-Cijena istine
-X Men: Prva klasa
-Bezimeni
Ne znam sta si od ovoga gledao, ali to su neki koji su na mene ostavili malo jaci utisak...
I da, jedan koji uvijek preporucujem: -88 minuta sa Al Pacinom
A od ovih Pirate sam odgledao , fast five sam odgledao postena igra nisam ,cena istine nisam ,x men jesam, bezimeni nisam .Last edited by Lord Gangarić; 14-08-11, 02:12.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
"Limitless" - solidan i zanimljiv film. Od novijih obavezno "Crni labud".
Uvek:
"Zelena milja", "Kum", "Sindlerova lista", "Kad jaganjci utihnu", "Sedam", "Lovac na jelene", "Vod", "Rodjen 4. Jula", "Rodjene ubice", "Forest Gamp", "Doni Brasko", "300", "Djavolji advokat", "Dezurni krivci", "Petparacke price", "Gran Torino", "Neoprosteno", "Nema zemlje za starce", "Neprijatelj pred vratima - Staljingrad", "Dan obuke", "Hitler - poslednji dani", "IP Man", "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", "Tajni prozor", "Misticna reka" i sve od Vudi Alena!
LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
sigpic
RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
- 4xMVP -
Comment
-
Originally posted by Branislav View Post"Limitless" - solidan i zanimljiv film. Od novijih obavezno "Crni labud".
Uvek:
"Zelena milja", "Kum", "Sindlerova lista", "Kad jaganjci utihnu", "Sedam", "Lovac na jelene", "Vod", "Rodjen 4. Jula", "Rodjene ubice", "Forest Gamp", "Doni Brasko", "300", "Djavolji advokat", "Dezurni krivci", "Petparacke price", "Gran Torino", "Neoprosteno", "Nema zemlje za starce", "Neprijatelj pred vratima - Staljingrad", "Dan obuke", "Hitler - poslednji dani", "IP Man", "Pritajeni tigar, skriveni zmaj", "Tajni prozor", "Misticna reka" i sve od Vudi Alena!It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
Comment