Topla preporuka "Good people" i "Plastic" nece vas raspametiti, ali su dobri...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Preporuka od mene za film Anabel,tj sta je bilo pre Conjuring-a(prizivanje zla).Dobar horor,mozzete pogledatiDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
-
Originally posted by Rossonero View Post
Ako nista,samo zbog njega vredi odgledati.Inace,film je dobar.Prica o surovom prezivljavanju u djungli,dok te mali zuti muce.Meni se prvenstveno svidelo zbog Bejla,i kako je on izneo ulogu.Mada i sama prica je dobra.Mislim da je radjena po istinitom dogadjaju.Dao bi mu ocenu 8/10....I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Originally posted by Baron von Eric View Post
Bio sam na predavanju kad mi je drug javio porukom Ne pamtim kad sam se ovako radovao Konacno!
Comment
-
Taman cu Twin Peaks da pogledam sve epizode pre nego sto pocne na Showtime.
Comment
-
-
-
Odlicna gluma glavnih likova(kao i njihova razrada), prica i atmosfera na zavidnom nivou.Prilicno je realno prikazan film iz ugla policajca.
Comment
-
Comment
-
Originally posted by z0La View PostKanim se da pogledam konacno ovaj film.Liam mi je uvek bio gotivan glumac,ali sam ga zavoleo prilikom (Taken-a , i The Grey-a).Kakav je?Vredi li potrositi giga memorije?
Ako ti je gotivan glumac, ne vidim razlog zasto da ga ne pogledas.
Comment
Comment