Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Originally posted by Vladan View PostPa kako onda mozes gledati Gossip,Greys i Notebook?
Ok su prve dvije sezone,posle su upropastili seriju
NOTEBOOK je kultni film, da nije mozda bolji ovaj sto ga lakostica premotavala? Ma daj. U tom rangu je odlican.....
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostAjde jedan film ili seriju koju si mi ti preporucio pa sam gledala, da je bas jak/a? Ti si mi rekao Jesse Jamesa, ae to i nije los, ali nije mi u naj; Hide and Seek, nis posebno, gledljiv triler; A Little Bit of Heaven - uzas zivi; Friends With Ben - koji bi ionako gledala zbog JTa a i tako je sr; WYN - case closed
Serije isto,sta cu kad neces da gledas GOT,Boss,Homeland,Dexa...
Nisam ti ja preporucio A little bit of heaven,vec Just like heaven;)sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostPa kako onda mozes gledati Gossip,Greys i Notebook?
Ok su prve dvije sezone,posle su upropastili seriju
Nisi ni ti ništa bolji, tebi je svaka serija dobra, drastično si snizio kriterijume za LEPE, brukaš nas na ovoj temi Atlosta me ignoriše umjesto da potvrdi da će bar malo pomoć ovim filmskim neznalicama, ili misli da im nema pomoći, moram priznati da sam i ja to pomislio.
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostAjde jedan film ili seriju koju si mi ti preporucio pa sam gledala, da je bas jak/a? Ti si mi rekao Jesse Jamesa, ae to i nije los, ali nije mi u naj; Hide and Seek, nis posebno, gledljiv triler; A Little Bit of Heaven - uzas zivi; Friends With Ben - koji bi ionako gledala zbog JTa a i tako je sr; WYN - case closed
Aj neka se jos javi neki mudrac da mi npr. kaze da su MUCKE i ALO ALO shit, pa da se ispisem.....
Comment
-
Originally posted by notorious View PostWYN? Manite se skraćenica, čim ne mogu pohvatati, sigurno je nešto bezveze.
Mislim da sam ti vec slala to, ako se ne varam. Cak si ga i gledao. I tebi se svideo glavni glumac.......
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostAj neka se jos javi neki mudrac da mi npr. kaze da su MUCKE i ALO ALO shit, pa da se ispisem.
Za Alo alo ne bih mogao reci, jer ne kapiram previse taj francuski humor, a i francuski jezik mi nije bas medju milijim.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostWhats your number? Simpaticna limunada koju je lakosta premotavala. Preporuka je Vladanova. Ja sam se nauzivala gledajuci. Razlozi su ranije objasnjeni.
Mislim da sam ti vec slala to, ako se ne varam. Cak si ga i gledao. I tebi se svideo glavni glumac...
Skinuo sam film, ali ga srećom još nisam pogledao, trebala si mi reći čija je preporuka, da bezveze ne zauzimam memoriju.
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostWhats your number? Simpaticna limunada koju je lakosta premotavala. Preporuka je Vladanova. Ja sam se nauzivala gledajuci. Razlozi su ranije objasnjeni.
Mislim da sam ti vec slala to, ako se ne varam. Cak si ga i gledao. I tebi se svideo glavni glumac...sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostJesam li ti dao spisak od 200 strasnih filmova,sta cu ja sto ti neces da gledas neke si gledala sa spiska stvarno ali veliki broj nisi
Serije isto,sta cu kad neces da gledas GOT,Boss,Homeland,Dexa...
Nisam ti ja preporucio A little bit of heaven,vec Just like heaven;)
Ma kakvi Just like Heaven, onaj bre sa Kate Hudson kad ima neki rak, uzas onaj, ti si mi to rekao..
A ove tri serije sam nameravala da gledam i bez tvoje edukacije, mslis stvarno da nisam cula za njih
Originally posted by notorious View PostNisi ni ti ništa bolji, tebi je svaka serija dobra, drastično si snizio kriterijume za LEPE, brukaš nas na ovoj temi Atlosta me ignoriše umjesto da potvrdi da će bar malo pomoć ovim filmskim neznalicama, ili misli da im nema pomoći, moram priznati da sam i ja to pomislio.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo je komedijica,za opustanje mozga i poneku foru,nije to preporuka za neki strasni film
Originally posted by notorious View PostSkinuo sam film, ali ga srećom još nisam pogledao, trebala si mi reći čija je preporuka, da bezveze ne zauzimam memoriju.
Originally posted by altlosta View PostOd kojih je 150 sa Sandlerom Verujem ti na rec da ima i dobrih tamo, pa moras i ti ubosti. Priznajem da nisam ja bas zadovoljna sa koliko sam pogledala, ali znam ja gde treba traziti koji je dobar film da se pogleda ;), da ne bih slucajno nabasala na ove tvoje vanserijske omaske
Ma kakvi Just like Heaven, onaj bre sa Kate Hudson kad ima neki rak, uzas onaj, ti si mi to rekao..
A ove tri serije sam nameravala da gledam i bez tvoje edukacije, mslis stvarno da nisam cula za njih
Nznm sta bih ti rekla, za Vladana sam vec davno skontala da taj nista u zivotu ne bira, njemu sve valja, sve sa rostilja samo kad je nesto bas kao masovno, onda on se kao nadje da se pobuni da bi bio cool valjda a dreamy se ne da lako, mada kontam da je sa njom lakse, spremna je na sugestiju, polako... odgledace ona i prave stvari, pa kad vidi sta ima, razumece o cemu sam pricala mada trebace tu puno posla ako krene u Vladanovu skolu
Ma koja Vladanova skola. Za filmove i ajd, ali serije...
Originally posted by M_G_S View PostMucke su bile dobre u pocetku, ali posle se vec to malo pogubilo...
Za Alo alo ne bih mogao reci, jer ne kapiram previse taj francuski humor, a i francuski jezik mi nije bas medju milijim.....
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostNznm sta bih ti rekla, za Vladana sam vec davno skontala da taj nista u zivotu ne bira, njemu sve valja, sve sa rostilja samo kad je nesto bas kao masovno, onda on se kao nadje da se pobuni da bi bio cool valjda a dreamy se ne da lako, mada kontam da je sa njom lakse, spremna je na sugestiju, polako... odgledace ona i prave stvari, pa kad vidi sta ima, razumece o cemu sam pricala mada trebace tu puno posla ako krene u Vladanovu skolu
Comment
Comment