Originally posted by Vladan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Oven je simpa meni, i filmovi sa njim su mi ugl simpa. Navijam za MiP ya orig scenarijo.
Originally posted by dreamy View PostI meni je ok, zapravo retko koji glumac me nervira...
Npr mene strasno nervira sto vise nemam HBO
Gledam ovo sada sto je altlosta postavila, extra je zanimljivo, ostajem na ovom linku, kakav crni RTS
Originally posted by Vladan View PostPa to sve imas na E! od ponoci vezaro
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostDa li ti stvarno mislis da ja imam E!?
Nego se bacite na trazenje streama dodjele ako mi bude trebao,ajde radite nesto
Originally posted by prskaj View Posta i to sto kazes, moj lek su crtaci
Originally posted by dreamy View PostCrtaci, bravo... Ali Diznijevi, one japanske i slicne ne priznajem
Kad smo kod japanskih i Gokua evo svih epizoda pa uzivajte
http://www.dbz.tv/
Originally posted by altlosta View PostA sto da gledamo od ponoci sa milijardu prekida sa reklamama, kad mozemo sad. Bolje brini gde ces gledati dodelu nego za nas.sigpic
Comment
-
Da, ima bas dobrih japanskih crtaca. Neko je bas pre neki dan postavio neki dobar, msm ovaj http://www.imdb.com/title/tt0245429/
Evo, bas cu da trazim link, znam gde cu da gledam.
Milla je prelepa.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostVazno je da ja imam
Nego se bacite na trazenje streama dodjele ako mi bude trebao,ajde radite nesto
Ja ih volim bas i crtace i animirane Diznijeve(ne mogu njih zvati tako ) i Gokua koji je jedna posebna kategorija.Nije me bilo u srednjoj na prvom casu ujutro nikad zbog Gokua
Originally posted by altlosta View PostOven je simpa meni, i filmovi sa njim su mi ugl simpa. Navijam za MiP ya orig scenarijo.
Pa na RTSu nece biti bas puno Red Carpeta, tamo prebacujemo kad pocne prenos ;) A gde komentarisemo kako se ko obukao?
A sto da gledamo od ponoci sa milijardu prekida sa reklamama, kad mozemo sad. Bolje brini gde ces gledati dodelu nego za nas.
edit: Mila Jovovic-mogla je ona to i bolje, kada nemas grudi, nekako mi nije kul da obuces haljinu koja pokazuje da ih nemas ;)....
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postjel si gledala ili ces da gledas?
Niko nece sa mnom da komentarise toalete u chatu npr... Berenice ima lepu haljinu..
Edit: Ma nece ovde biti prenosa, ovo je Associated Press. I mene nervira taj njihov prevod, bolj da cuteLast edited by altlosta; 27-02-12, 00:16.
Comment
-
To ti je jedna od boljih ideja ovih dana..i lepo taman premesti sve ovo u tu temu, da bude kompletirano... Tu cemo do mile volje moci o haljinama...
@altlosta Mila Jovovic? Haljina nije losa, ali rekoh vec za grudi, da se ne ponavljam..I malo mi je preterala sa nakitom posto je haljina sva sljasteca... kako se tebi dojmila?
ko ovo sad prodje u spavacici? Secka mi link pa nista nisam videla....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostI meni je ok, zapravo retko koji glumac me nervira...
Npr mene strasno nervira sto vise nemam HBO
Gledam ovo sada sto je altlosta postavila, extra je zanimljivo, ostajem na ovom linku, kakav crni RTS
Jeste da ponekad smaraju, ponove neki film 50 puta u roku od dva dana, ali ipak, sto bi rekao Mumi, nenadjebivi suEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
Pogledao sam Warrior-a i odusevljen sam filmom. Mogu reci da je ovo naprednija verzija filma "Never back down 2". Radnja je ozbiljnija i gluma je bolja, pogotovo starca. Zeljno sam iscekivao susret izmedju 2 brata u finalu turnira i nisam imao pojma o tome ko bi mogao da pobijedi, sve su lijepo namjestili. Jedina zamjerka na sve ovo jeste to sto na kraju, tj poslje matcha nisu ubacili neki dijalog, ovako ne znam sta je bilo u odnosu otac-sinovi, pa sta je bilo na relaciji 2 brata, pa isto tako relacija Tommy i ona djevojka kojoj je obecao dati 5 miliona, pa dal je Tommy na kraju zavrsio u zatvoru i jos par sitnica.
Never back down 2 je jako dobar film, ali ovo je vrh vrhova!
Hvala onom ko mi je preporucio, sada se ne sjecam tacno ko je u pitanju
Comment
-
Originally posted by Miss Poison View Posthttp://www.imdb.com/title/tt1596350/
Skroz gotivna akciona komedija Konacno da odgledam dobar opustajuci film... Sve preporuke....
Comment
-
Je li gledao neko sad film "Neprijatelj" na RTS1?
Zanimljiv film samo mi nije jasno zasto nisu otkrili ko je onaj lik u stvariDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment