Zato sto film mora da ostvari i neki komercijalni uspeh da bi bio nominovan. Nznm kako tacno to mere, ali ima tu jos i dosta pravila, velika je to masinerija. A nekada je mnogo lakse odglumeti neku obicno zivotnu osobu, nego nekog ekstremnog lika jer ti scenarijo odradi vec pola posla, ne kazem da nisu te neke uloge dobre i ekstra odradjene, ali ja eto npr veceras navijam da Plummer uzme za spored musku, super mi je bio. A Akademija nek radi svoj posao, jos cu ja da se pravim da sam ekspert za njih napravili su super stvar, tako da imaju prava i na neke manje greske
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I ja navijam za Plamera ;) njegova gluma je strasna bila,a i film mi je bas dobar.
A Akademija grijesi tu nema sta da se prica.CIm daju Martinu za Departed a ne daju za mnogo bolje filmove i ne daju Leu onakvom glumcu onda ne rade dobro svoj posaosigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostI ja navijam za Plamera ;) njegova gluma je strasna bila,a i film mi je bas dobar.
A Akademija grijesi tu nema sta da se prica.CIm daju Martinu za Departed a ne daju za mnogo bolje filmove i ne daju Leu onakvom glumcu onda ne rade dobro svoj posao
Originally posted by dreamy View PostPa da, velika masinerija, veliki ulog... Nisam gledala taj film, jel valja, da skinem?
Ma mene relano briga ko ce ove godine da uzme, navijam da TGWTDT uzme nesto, i navijam da haljine budu lepe, glamurozne ;)
Live Stream Red Carpeta ;) http://www.dailymotion.com/video/xoy...om=embediframe
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostMa ti im reci magistre dramaturgije, samo pricekaj jos to malo da doktoriras pa da im svima objasnis posao, ima Sandler da dominira
Beginners, valja bas. Nznm sad bas kakav ti je ukus, ali po mom je svakako Mani se bre TGWTDT, gde bre rimejk i to posle god dana, jak im posao.
Live Stream Red Carpeta ;) http://www.dailymotion.com/video/xoy...om=embediframe
a jbg, bas mi je jak utisak jer nisam gledala originalnu verz, a i riba je objasnila sa ulogom
Pogledacu taj.. ukus mi je da volim sve osim SF i horora....
Comment
-
Malo sam van ove vaše priče, samo želim da izrazim nezadovoljstvo da se juče (ili u petak ) u tri filma na HBO pojavljivao, glumeo ili šta već Oven Vilson. Bljak.
Originally posted by dreamy View Posta jbg, bas mi je jak utisak jer nisam gledala originalnu verz, a i riba je objasnila sa ulogom
Pogledacu taj.. ukus mi je da volim sve osim SF i horora :Dsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostMalo sam van ove vaše priče, samo želim da izrazim nezadovoljstvo da se juče (ili u petak ) u tri filma na HBO pojavljivao, glumeo ili šta već Oven Vilson. Bljak.
Koliko je jak Sendler sa tom svojom ekipom toliko mi je jak Stiler sa svojom(koju predvodi Oven )sigpic
Comment
-
Fizički izgled nikada ne komentarišem, jer se vodim onim da se čovek navikne na ružno isto koliko i na lepo, a te njegove suicidne misli, pa i pokušaji su odraz njegovih problema ili slabosti, ni o tome ne bih. Ali lik mi je potpuno NEinteresantan u svakom pogledu, a o njegovoj glumi ne bih baš. I možda mi i ne bi toliko smetalo, da se nije pojavljivao u čak TRI filma juče. A tek reprize.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment