U nedelju na RTS1, u 22:20 daje se Parazit
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by ognjen View PostFord v Ferrari mi se bas svidio, strasno dobar film.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Gledao i ja Knives Out, bas dobra zabava kako Vuk rece. I Jojo mi se svideo, zaninljiv i lep film.sloboda ili ništa
Comment
-
Gledala sam sinoc dva filma.
"Svetionik" - sabili su Defo i Patinson. I mada sam ocekivala to od prvog, vampir me veoma prijatno iznenadio.
Bas kao i Skarlet Johanson u filmu "Bracna prica", pored savrsenog Drajvera, ali ok ja njega odavno gotivim, no nisam znala da ona ima to u sebi i naravno fenomenalna kao i uvek Laura Dern.
Preporuka za oba.
Detaljnije sutra.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Problem sa Knives Out je sto ima i nelogicnosti i gluposti i nekih cudnih odluka rezisera koje kvare onaj osecaj koji imas dok recimo gledas/citas Poaroa i njegove slucajeve.
Da nije u ovakvom duhu odradjen, da se opredelio za nesto ozbiljniji pristup, verovatno bi mi ovo bilo 6/10 (mozda cak i 5/10), medjutim, taman mi je leglo nesto ovako laganije, glumacka postava je sjajna (nazalost, ne i iskoriscena do kraja), tako da mi je na kraju ispalo nekih 7.5/10. Ali stoji to da, sto se nakon gledanja vise razmislja o filmu, to utisak vise bledi.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment