Ma samo kad na trenutak zanemaris Hoakina, vidi se koliko je film jedno veliko meh.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Izvoli
To je skracena verzija od 2h i 30m.
Produzena verzija filma su prve dvije epizode iz serije Millennium.
Link za Millennium
The Girl Who Played with Fire (2009) je treca i cetvrta epizoda, a posljednje dvije su The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009).sigpic
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View PostIzvoli
To je skracena verzija od 2h i 30m.
Produzena verzija filma su prve dvije epizode iz serije Millennium.
Link za Millennium
The Girl Who Played with Fire (2009) je treca i cetvrta epizoda, a posljednje dvije su The Girl Who Kicked the Hornet's Nest (2009).
Ako sam razumeo dobro, ovih 6 epizoda su ustvari 3 filma?
Ja sam ih gledao, ali sam obecao koleginici, i sad sam u problemu, nigde ne moze da se nadje ispravan link.
U svakom slučaju, hvala puno, verovatno ću probati sa serijom.sloboda ili ništa
Comment
-
Skinite Leonflix i gledajte sve na miru. "Koleginici". Ložiš se na nju pa joj nalaziš linkove, stare grobarske fore.
https://leonflix.me/
Comment
-
Odgledah Irishmana. Sve ste manje-više već rekli, pa ću samo da kažem da ja nikad nisam odgledao neki gangsterski film koji je ovako dobro dočarao prazninu takvog života. Što se trajanja tiče, jedini naporan deo mi je bio onaj po sudnicama na nekih sat, sat i po. Samo to su mogli/trebali da skrate. Kraj mi je brutalno dobar.
Comment
-
Joker ima jedan ogroman problem, da mi ne znamo kakav je to lik, da ne znamo sve o njemu taj film bi bio genijalan, za sva vremena, medjutim u filmu je Joker priglup najblaze receno, dok svi znamo da je ustvari to ako ne najinteligentniji, a ono jedan od najinteligentnijih likova.sigpic
Comment
-
-
Meni se takodje svideo, ali napominjem da je vrlo spor, verovatno najsporiji Skorsezeov film, i da traje preko 2 i po sata. Rekao bih da je iz one kategorije - ili ti se svidi ili ti je smor, nema izmedju.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
Comment