Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Fanta View PostUpravo sam ga pogledao paranormal 3, u potpunom mraku, sa slusalicama na usima, pojacano do kraja. Sjeban sam totalno jbt, nisam ocekivao da ce ovako da bude. Na kraju kada su se svi oni likovi pojavili odjednom noge su mi se osjekle jbt, a onda ne znam koja je zenska na kraju stajala kad je onaj lik ostao ispresavijan na podu. Zatim onaj dio kad iza one Lize pada onaj carsaf, takodjer jeziv dio. Takodjer jezivi trenuci su mi oni "day 1, day 2, itd", to me uvjek prepadalo, zuji, zuji i na kraju samo ocekujem da mi nesto izleti, samo sto nekad ne bude nista a nekad bude.
Sve u svemu, meni je super horordon't be scared homiesigpic
Comment
-
Originally posted by Duka View Postali prvo pogledaj prvi i drugi dio....znaci,moras tako
Ali radnja je potpuno zamrsena. Radnja prvog dijela se desava na kraju drugog dijela, a radnja treceg dijela je prije i prvog i drugog
Uglavnom svi govore za ovaj film da je los, ali meni je bas dobarEverything you want is on the other side of fear.
Comment
-
-
Originally posted by Ivan Piper View PostDa, da...
Ali radnja je potpuno zamrsena. Radnja prvog dijela se desava na kraju drugog dijela, a radnja treceg dijela je prije i prvog i drugog
Uglavnom svi govore za ovaj film da je los, ali meni je bas dobar
Bjezmo Grumfe,njih je dvojica a mi smo sami!
sigpic
Comment
-
-
@denia
Ja sam gledala samo drugi dio, i bas sam smorena izasla iz bioskopa...
Ali, ukusi su razlicitiLast edited by Miss Poison; 22-02-12, 20:09.Mistakes make us who we are.
Comment
-
Comment