Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ako je neko rodjen da glumi Fredija, To je Sasa Baron Koen. Jos ne mogu da ukopcam kako nisu mogli da nadju zajednicki jezik sa njim."We live on a placid island of ignorance in the midst of black seas of infinity, and it was not meant that we should voyage far". H.P. Lovecraft
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Da nisu u pitanju crnci, Black Panther bi kod kritike prosao kao sasvim prosecan film, ali mora da se sere sa hvalospevima.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Na TV-u:
Cinestar TV - 21:00 - The Wrestler - 2008
Cinema TV - 00:05 - Jacob's Ladder - 1990
HRT1 - 20:05 - The Godfather: Part II - 1974
HRT2 - 01:05 - 7 Boxes - 2012
HRT3 - 23:40 - Stuff and Dough - 2001
HRT3 - 20:05 - Being Poirot - 2013sigpic
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View PostNa TV-u:
Cinestar TV - 21:00 - The Wrestler - 2008
Cinema TV - 00:05 - Jacob's Ladder - 1990
HRT1 - 20:05 - The Godfather: Part II - 1974
HRT2 - 01:05 - 7 Boxes - 2012
HRT3 - 23:40 - Stuff and Dough - 2001
HRT3 - 20:05 - Being Poirot - 2013
Comment
-
FOXTROT - Fenomenalan!!! https://www.imdb.com/title/tt6896536/?ref_=nv_sr_2
Za reditelja Samuela Maoza čuo sam još 2009, kada je sa svojim debitantskim filmom "Liban" (ceo film smestio unutar jednog tenka) osvojio zlatnog lava u Veneciji. 8 punih godina trebalo mu je da snimi novo ostavrenje Foxtrot sa kojim osvaja srebrnog lava 2017. Ne mogu da opišem kolika je razlika u kvalitetu filma izmedju njega i Shape of Water koji je trijumfovao u Veneciji.
Foxtrot je jedna snažna antiratna drama, a kao i u predhodnom filmu i ovde ga kako je i sam rekao inspirišu sećanja i traume koje je doživeo tokom služenja vojnog roka, kada je i sam bio akter Izraelskog rata u Libanu.
Film metaforičkog naziva Foxtrot (ples u kome gde god da podjete završite na istoj početnoj tački), o plesu čoveka sa sudbinom, pripoveda o odnosu oca i sina na odsluženju vojnog roka, a uprkos udaljenosti i razvojenosti, menjaju jedan drugom sudbinu. E sad, film upravo pokušava da nam odgonetne šta je to što nazivamo sudbinom, da li na nju možemo da utičemo, a šta je van naše kontrole. Gluposti i sitnice mogu toliko da nam promene život da je to prosto neverovatno, a ovaj film nam je to jasno stavio do znanja.
Uz ruski Loveless, film koji ostavlja najsnažniji utisak u godini za nama...njima bih vrvt pripojio i Call Me By Your Name i stavio tačku na veoma dobru neholivudsku 2017. godinu...
p.s. OBAVEZNO POGLEDATI!!!Last edited by Heartbreak; 20-05-18, 03:32.sigpic
Comment
-
Na TV-u:
RTS2 - 22:50 - The Double Life of Veronique - 1991
Cinema TV - 20:15 - Autumn Sonata - 1978
Cinestar TV - 20:30 - Welcome to the Sticks - 2008Last edited by Arnel.S; 21-05-18, 18:11.sigpic
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
Comment