Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Powerslave View PostPa mislim da nisam pogledao nijedan Marvelov film koji je izasao u poslednjih 10 godina. Sad svaki strip-junak ima po tri filma najmanje.
Avengers: Infinity War prvi vikend prikazivanja zaradili 640 000 000, i bukvalno oborili sve rekorde.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostTo ti sad pali i žari bioskopskim blagajnama.
Avengers: Infinity War prvi vikend prikazivanja zaradili 640 000 000, i bukvalno oborili sve rekorde.
Posto on insistira da se pojavi u svakom filmu - valjda se boje da ne manjka do ekranizacije sledeceg."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Mnogo bolji nego što sam očekivao ...dobitnik Grand Prix-a u Kanu prošle godine https://www.imdb.com/title/tt6135348/?ref_=nv_sr_2sigpic
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostIma li jos koja skrabotina Stan Lee-ja da nije ekranizovana?
Generalno gledano odlican nacin za zgrtanje brdo love. Filmovi nisu toliko losi za one koji vole takvu tematiku i koji su ljubitelji stripa. Stavise. A odredjene serije (posto su videli da i tu mogu dobre pare da se zarade) su odlicne.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostGleda neko La casa de papel? Kakvi su utisci?
Pogledaj.
Antena 3 je izbacila 13 epizoda, tj. jednu sezonu u komadu, pa je Netflix skratio epizode i podijelio ih u dvije sezone.
Najavljena je i treca.
@Heartbreak
Da, dobar film.
Odlican je i The Class - 2008.
Campillo je bio jedan od scenarista.
Pink Classic - 22:00 - Anatomy of a Murder - 1959sigpic
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View Postsigpic
Comment
Comment