Originally posted by mark it zer0
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne samo zbog posta, već čisto da znate da imamo i ovu temu, ako ima uopšte takvih koji još uvek ne znaju za nju
http://www.sportklub.info/forum/show...=1#post1792169sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Eto, ja tu nesto, a jos jedna nagrada stigla
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
-
Originally posted by Arnel.S View PostRTS1 - 00:10 - On Body and Soul - 2017
Sasav film, avangardan, mnogi kazu bizaran, ali ko je "strejt" u ovoj umetnosti, nema siroke poglede, nece mu biti zanimljivo.
Meni se dopao....ljubavna prica , a bacicu par recenica o njemu kasnije mozda.
Ostao mi je The square i valjda cu uspeti danas nekako da ga odgledam..
ttsigpic
Comment
-
Na Festu sam gledao korejski A Day, jos jedan film na Groundhog Day foru ponavljanja dana, ali ovaj ima twist koji do sada nisam video, i francuski See You Up There, post WW1 drama/heist film koji je i vizuelno bas lep. Oba su kul, preporucujem kad izadje Blu-ray, ako vec i nije do sad.Last edited by s_hyperion; 04-03-18, 14:24.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJuce sam ga gledala
Sasav film, avangardan, mnogi kazu bizaran, ali ko je "strejt" u ovoj umetnosti, nema siroke poglede, nece mu biti zanimljivo.
Ostao mi je The square i valjda cu uspeti danas nekako da ga odgledam..
tt
Steta za Timotija sto se Oldman tu nas'o.
Ali vrijeme radi za njega. Ogroman talenat.sigpic
Comment
-
Pošto temu Oskar na SK način niko ne prati a tema Academy Awards nestala, napisaću i ovde.
Što se tiče Oscara manje-više sve je poznato, jedino ostaje pitanje hoće li amerikanci Oskara za najboljeg glavnog glumca dati englezu ili ipak domaćem glumcu DDL (sve je izvijesnije da će ipak biti Oldman).
Najbolji film će biti Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, najbolji režiser Guillermo del Toro, najbolja glavna glumica Frances McDormand, najbolji glumac u sporednoj ulozi Sam Rockwell i najbolja glumica u sporednoj ulozi Allison Janney.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
sigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostJuce sam ga gledala
Sabila glavna glumica, da ne tražim kako se zove.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostOdgledah ga sad, interesantna priča. Podsetio me malo na Lobstera, samo dosta normalniji ipak.
Sabila glavna glumica, da ne tražim kako se zove.
Zapamtila sam da je Aleksandra...sigpic
Comment
-
Mozda ga na kraju i odgledam..-.-
P.S. Pu-pu ili kuc-kuc sta je sa ovim rts-om? Nikako da se naviknem.
ttsigpic
Comment
Comment