Poceo sam da skidam javljam kakav je ...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Gangrena View PostPoceo sam da skidam javljam kakav je ...Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Koji DVD plejer preporucujete do 7.000 din ? Treba da podrzava sve formate i titlove i da ima usb.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostKoji DVD plejer preporucujete do 7.000 din ? Treba da podrzava sve formate i titlove i da ima usb.
Ako imas USB port na TV-u najbolje ti je da tako gledas filmove...sigpic
Comment
-
Originally posted by Tony_G View PostRealno sa DVD-jem se neces usreciti, to je zesca zajebancija. Ja sam skoro kupio neki LG koji kao podrzava sve formate, ali moze da cita samo kad skinem .VOB verziju, to je kao original DVD format, ali kad tako rezes film onda ne mozes da ubacis prevod sto je dodatno smaranje.
Ako imas USB port na TV-u najbolje ti je da tako gledas filmove...
Ja sam pokusavao i nisam uspeo,tako da samo gledam domace filmove i koncerte,a za strane filmove moram HDMI koristiti.sigpic
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by Miko View Postuff kad sam isao gledait paradu u kino , bio ovaj trailer , je li ima dobar za skidanje , ako neko ima dobru rezoluciju za skidanje neka na pp baci da ne spamamo ovde ako mozesigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Skidam Hostel 2 , gledao sam Hostel 1 nedavno na Novoj , malo me @Carter uputio u situaciju , je li neko gledao , kako da gledam , sa zvukom ili na mute , ako ima dosta skicanja da ne budim roditelje xdSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
-
Ma hostel 2 je jako tiho,skoro se ne cuje,zato ti i kazem da slobodno pojacas jer ne verujem da ce cuti,sad ne znam koliko su ti daleko matorci i kako vrata i zidovi propustaju zvuk
Comment
Comment