Nego kapiram i ja da mi Dankirk nece leci, cini mi se da je Nolan krenuo silaznom putanjom. Prestiz-Dark Knight-Inception mu je bio neki peak, nakon toga (doduse, za sada, blagi) pad.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Juče gledao Starship Troopers po ko zna koji put, mada sam sad napravio veću pauzu od poslednjeg gledanja i to mi je baš primer filma koji je kritika dočekala na nož, bio loše ocenjen, a kako je vreme prolazilo sve više se uviđalo kako je reč o vrhunskom filmu. Odlična priča, visoko stilizovani likovi, pregršt podsvesnih poruka... ma prava uživancija za sva čula
Spoiler“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostJuče gledao Starship Troopers po ko zna koji put, mada sam sad napravio veću pauzu od poslednjeg gledanja i to mi je baš primer filma koji je kritika dočekala na nož, bio loše ocenjen, a kako je vreme prolazilo sve više se uviđalo kako je reč o vrhunskom filmu. Odlična priča, visoko stilizovani likovi, pregršt podsvesnih poruka... ma prava uživancija za sva čula
SpoilerLast edited by Laki21; 01-01-18, 04:04.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Svidja mi se Black Mirror novi, posebno mi se svidja sto su se u prvoj epizodi tako posprdali na Star Trek, Star Wars i slicno, ljudi su genijalci. Treca epizoda je posebno mucna i bas je sjajna, ali me svakako nijedna nije ni najmanje razocarala
Dva filma koja su mi se bas svidjela, preporuka
http://www.imdb.com/title/tt4986134/
http://www.imdb.com/title/tt4695012/
Nije los ali previse limunada na momente, ima i praznog hoda
http://www.imdb.com/title/tt2226597/sigpic
Comment
-
Pa ja sam postovala u pogresnoj temi..umesto u Recenzijama
Bojana pomagaj...prebaci prethodni plizzz
I niko da kaze...citate li vi uopste sta pise sve tu [emoji3]
Jos se pitam kakao to da Vladan pise preporuke u Recenzijama -.-
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostEvo prilike da ti prebacim post-recenziju gde i treba da stoji
Odličan Andrej Zvjagincev i ovog puta, nema diskusije. Sa odličnom reputacijom iz prethodnih filmova, opravdao sva očekivanja, predstavio nam još jednu tešku priču malog, otuđenog čoveka i surovu činjenicu, koji svi doživljavaju samo kao frazu... da čovek bez ljubavi ne može da živi. I to je tako fakin istinito i tačno, tako jednostavno rečeno i pogođena srž ovim, bez mnogo mudovanja i potrebe za dodatnim objašnjenjem, a ponavlja se kao mantra, koju u suštini malo ko shvata.
Kako je bolna scena bila meni kada Ženja gola, u zagrljaju ljubavnika, priča o svom detetu koje nije želela, nije imala nikakav dodir i vezu nikada, nikada ga volela (), čak nije imala ni mleka da ga doji, ona u zagrljaju muškarca, željna pažnje i ljubavi... do scene kada ulazi noću u kuću, po mraku, ne paleći svetlo i odlazi pravo u spavaću sobu da legne, a da prethodno ne pogleda da li je dvanaestogodišnji sin u svojoj sobi, šta radi.... mobilni u koji stalno gleda, a nijednom nije razgovarala sam detetom...pa do scene kada se susrećemo sa njenom majkom na dači... i shvatamo koliko je oštećena roba zapravo, koliko nesrećna duša...
Brutalne scene hladnog eksterijera, ali i enterijera, bez boja, bez topline i zdravog okruženja za vaspitavanje i odrastanje, bez ljudi, prazno, hladno, dok sneg pada, u okrutnom relanom svetu egoista i ravnodušnosti.... do veštački stvarane i paradoksalne činjenice da Borisov direktor zapošljava samo porodične ljude!
Bokte kako surovo, kako spušta Zvjagincev na zemlju, opet i vraća u realnost ko smo i u šta smo se pretvorili!
Sledeći: Mother
Comment
-
O daaa uzas...u tisini, da ga ne cuju...ma strasno
ttsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostPa ja sam postovala u pogresnoj temi..umesto u Recenzijama
Bojana pomagaj...prebaci prethidni plizzz
I niko da kaze...citate li vi uopste sta pise sve tu [emoji3]
Jos se pitam kakao to da Vladan pise preporuke u Recenzijama -.-
ttsigpic
Comment
-
Vala kakve su ti recenzije i predlozi...neka, neka...drzi se ti ove teme [emoji14]
Edit: hvala Bojana
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSvidja mi se Black Mirror novi, posebno mi se svidja sto su se u prvoj epizodi tako posprdali na Star Trek, Star Wars i slicno, ljudi su genijalci. Treca epizoda je posebno mucna i bas je sjajna, ali me svakako nijedna nije ni najmanje razocarala
Dva filma koja su mi se bas svidjela, preporuka
http://www.imdb.com/title/tt4986134/
http://www.imdb.com/title/tt4695012/
Nije los ali previse limunada na momente, ima i praznog hoda
http://www.imdb.com/title/tt2226597/
I koja je to tema sa recenzijama?A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Pa pogledaj u podrumu je...ne mogu sada link da ti posaljem...Sedma umetnost-preporuke, recenzije, liste...
ttsigpic
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostIma li negde naših titlova, ne mogu da nađem?
I koja je to tema sa recenzijama?“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment