Vise je "zadavim ili zadavim sa kesom" nego koljacki ali ok
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ma sve ti to slično
Daviš kesom, mislim davi...lol..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja obicno udjem u imdb top 250 filmova sa najboljom ocenom i onda pogledam. Evo na prvom mestu je Bekstvo iz Sosenka sto je po meni stvarno mnogo jak film, posle idu Kumovi pa Sindlerova lista, stvarno odlicni filmovi. E sada postoje neki filmovi koje ja smatra zaista dobri a imaju ocenu oko 8 ili manje ali dobro. Beautifull mind ima manje od 7.5 cak, Shutter island je oko 7.5 ali ja sam jedan od tih koji gleda film na osvnou ocene, i do sada od ovih sa jakom ocenom nisam zazalio nijedan sto sam gledao.
Neko mi je od vas preporucio onaj Butterflly effect, ja se odusevio filmom stvarno, a opet ocena mu je niska. Eston Kucer pokidao, steta samo sto mu je to jedina dobra uloga koju je imao.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostBraco mila kako sutra ima da pogledam Interstellar i Bornov Indetitet, verovatno sam jedini na forumu koji voli lik i delo Jasona Bournea
Takodje i Colateral sa Tomom Kruzom, i njega gotivim ko brata
Jeste da sam gledao deset puta al kakve veze ima.
Contratiempo odlican!
I Borna i Collateral gotivim mnogo. Planirao sam ovih dana opet da pogledam ovaj sa Kruzom.
Gledao najzad Once Upon A Time in the West. FilmcinaDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
-
Originally posted by Ricma View PostFilm je naprotiv potcenjen.
Svaki film dovoljno govori koliko je pogodjena publika time, ali mislim da ovaj film isao u tom smislu malo presiroko pa zbog toga takva ocena. Pitanje je koliko njih uopste shvata film, vide nesto skroz neobicno sto im se cini da je glupost i po automatizmu ga nagrde.
Indikativna je i ocena na nešto ubedljivijoj skali nego što je IMDB;
https://www.rottentomatoes.com/m/mother_2017/
Za mene to je neprikosnoveno prvi film godine a možda i decenije, a ako Lorensova ne dobije Oskara za glavnu žensku ulogu, akademici™ slobodno mogu da si nabiju statuu tamo gde sunce ne sija™.
BTW, njegov Fountain za mene je i nadalje najbolji ljubavni film koji sam ikada u životu video, nikad niko na taj način i toliko snažno nije uspeo da dočara šta znače reči predanost, pripadanje i privrženost. Šta zaista znači biti nečiji. Dušom i telom.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Ljudi jel moze neki link za Star Wars Episode VI Return of the Jedi (1983) na pirate bay sam nasao ali nece da se skidasigpic http://caseystoner.com.au/
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostPrvo, 70% publike nije ni blizu da dogna o čemu se tu opšte radi; drugo, u Americi debilni producenti su u strahu za uložene novce film reklamirali kao horor (?!?), treće, od "ciljne" publike mnogi će biti uvređeni pretencioznošću™, ma šta se time podrazumevalo kada je film u pitanju. Na kraju, kada se bazen gledalaca pretvori u baricu, ocena je još i sjajna.
Indikativna je i ocena na nešto ubedljivijoj skali nego što je IMDB;
https://www.rottentomatoes.com/m/mother_2017/
Za mene to je neprikosnoveno prvi film godine a možda i decenije, a ako Lorensova ne dobije Oskara za glavnu žensku ulogu, akademici™ slobodno mogu da si nabiju statuu tamo gde sunce ne sija™.
BTW, njegov Fountain za mene je i nadalje najbolji ljubavni film koji sam ikada u životu video, nikad niko na taj način i toliko snažno nije uspeo da dočara šta znače reči predanost, pripadanje i privrženost. Šta zaista znači biti nečiji. Dušom i telom.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pogledao Dunkirk...
Prvo što mi je zasmetalo jeste muzika u pozadini koja konstantno prati film...u pojedinim trenucima ona ne služi ničemu. Stvara nepotrebnu tenziju i bukvalno iritira
Druga stvar koja opasno škripi jeste scenario, kojeg bukvalno i nema...Karakterizacija likova ne postoji...
Što se glume tiče korektno odradjeno.
Ono za šta se mora odati priznanje jeste vizualni deo, koji je odradjen besprekorno...zaista uživaš u svakom kadru...
Falilo mi je nešto konkretnije, nešto što će me prodrmati, izazvati neku reakciju, emociju...ništa...
Daleko je ovo od najboljeg ostvarenja godine...Razočaran samLast edited by Heartbreak; 29-12-17, 21:55.sigpic
Comment
Comment