Originally posted by FC Nadal
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
@Indigo
Evo ti jos jedan... Upravo ogledan... Contact
William Fichtner Zasto ovaj covjek nema glavih uloga?
Edit: Imate jos poznatih glumaca: Jodie Foster (The Silence of the Lambs), Matthew McConaughey (The Lincoln Lawyer), James Woods (Shark)...Last edited by Miss Poison; 07-02-12, 21:32.Mistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostWilliam Fichtner a.k.a Alexandar Mahone meni jedan od najdrazi glumaca Stvarno ni meni nije jasno kako on nema vise glavni uloga
Definitivno moj omiljeni glumac, planiram od njega polako sve da gledam.
Steta sto ga nisu prepoznali, covjek ima ogroman talenat. Na ovakve glumce treba obracati vise paznje.
Edit: A sad imamo i grupu http://www.sportklub.info/forum/group.php?groupid=57Last edited by Miss Poison; 07-02-12, 23:11.Mistakes make us who we are.
Comment
-
Mahone i Abruzzi su apsolutne legende Prison Breaka, i naravno neprevazidjeni T-Beg, vrhunski glumci.
Inace gledao sam neka 2 nova spijunska filma, The Double sa Richardom Girom, nije los, gledljiv je, klasican holivudski.
Drugi je "Tinker Tailor Soldier Spy", engleski film, desava se za vreme hladnog rata. Ima bolju ocenu na IMDB ali meni je bio mnogo spor i dosadan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostKoje filmove preporucujete na temu CIA,MI6, tajni agenti, spijunaza.... ?
Sad odgledah HeatMistakes make us who we are.
Comment
-
sigpic
Comment
Comment