Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Mr. Wolf View Postsloboda ili ništa
Comment
-
http://1337x.to/torrent/2511054/War-...64-BLOW-rarbg/
Ovo se veceras mora pogledati.
P.S. Tarantula jel dobro sad, dobar torent?
Comment
-
Kralju !
A evo i za one kojima TV ne podržava DTS format zvuka:
War for the Planet of the Apes (2017) 1080p BrRip x264 - RARBGLast edited by Tarantula®; 12-10-17, 21:02.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Dosao ovde da preporucim Wind river, a vidim da je vec preporucen.. Filmcina. Pun neke melanholije i ponosa, inata, ledenog.. Takva je i muzika, i kamera. Smrzao sam se kao da sam u Vajomingu dok sam gledao. Kao da su se i suze zaledile pa na kraju kad ova riba iz Fbi zaglavi u toplu bolnicu tek tad okine da place. Onako old skul pozitivci, negativci, prica sa glavom i repom. Ma sve super, za svaku preporuku..
Comment
-
Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Odgledao Wind River, holivudski producenti kao da imaju moralnu obavezu da s vremena na vreme snime film koji govori o položaju Indijanaca, tako da te filmove ne treba zanatsko-umetnički posmatrati jer je to u drugom planu nego je fokus uvek na poruci. I kao svaki put podigne se malo prašine pre, za vreme i posle premijere, ali se zapravo nikad ništa ne promeni, samo se šatro umiri savest, a zapravo to "podizanje svesti o važnosti teme" je još jedan način da se film izreklamira i da se uzmu pare. Što se tiče toga kako je urađen film je čist prosek i vrlo brzo će biti zaboravljen. Šteta.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostOdgledao Wind River, holivudski producenti kao da imaju moralnu obavezu da s vremena na vreme snime film koji govori o položaju Indijanaca, tako da te filmove ne treba zanatsko-umetnički posmatrati jer je to u drugom planu nego je fokus uvek na poruci. I kao svaki put podigne se malo prašine pre, za vreme i posle premijere, ali se zapravo nikad ništa ne promeni, samo se šatro umiri savest, a zapravo to "podizanje svesti o važnosti teme" je još jedan način da se film izreklamira i da se uzmu pare. Što se tiče toga kako je urađen film je čist prosek i vrlo brzo će biti zaboravljen. Šteta.
Ali ne slazem se da je jedino zbog toga film dobio na popularnosti. Ima tu i te kako dobrih scena, dijaloga, dobre glume, scenografije.. Doziveo sam ga jako, a za to sigurno nije zasluzan marketing.
Uostalom, kada se uzme u obzir kvalitet filmova koji se danas stancaju, ovaj nikako ne spada u prosecan, bar ne po mom misljenju. Naravno, svako drugacije dozivljava film, ljudi imaju razlicite kriterijume, ali generalno gledano ljudi su zadovoljni filmom, pozitivne kritike stizu sa svih strana.
Comment
Comment