Baki pravite se da je triler.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Scouser View PostKako da protumacim ovaj izraz?
Ničem sličnom nisam prisustvovao u životu.
Teško ga je i okarakterisati kao film, radi se o (sada već) vrsti proživljenog životnog iskustva. Ili će te potpuno obuzeti, ili ne. Nema sredine.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostMetaforički sam se izrazio, mene je bukvalno oduvalo, završih predstavu u suzama.
Ničem sličnom nisam prisustvovao u životu.
Teško ga je i okarakterisati kao film, radi se o (sada već) vrsti proživljenog životnog iskustva. Ili će te potpuno obuzeti, ili ne. Nema sredine.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Laki21 View PostBogami stvarno.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Idi pogledaj, nema drugog načina da ti opišem.
I jedna naizgled nebitna napomena - ko se odvaži na odlazak u bioskop, neka uzme mesto bliže platnu, kako bi se udaljio od dece i kokičara i izbegao dekoncentrisanje.Last edited by Laki21; 04-10-17, 13:44.A ne znam zašto on uvek mora da prenese loptu, zašto ovde Perperoglu recimo ne prenese loptu, pa onda je da Filipu... Mnogo se vremena gubi tako!
Comment
-
2001: A space odyssey je jedini preostali film od koga imam ogromna očekivanja uz Citizen Kane i North by Northwest. Sve najbolje filmove sam odgledao tokom posledniih 7-8 godina, ostala su ova tri. U prvom ću naći 1001 stvar koja će mi zapasti za oko to sam siguran, druga dva oklevam godinama ali ih ostavljam na još neki period, odgledaću ih do kraja 2017.
Comment
-
Originally posted by Uroš View Post2001: A space odyssey je jedini preostali film od koga imam ogromna očekivanja uz Citizen Kane i North by Northwest. Sve najbolje filmove sam odgledao tokom posledniih 7-8 godina, ostala su ova tri. U prvom ću naći 1001 stvar koja će mi zapasti za oko to sam siguran, druga dva oklevam godinama ali ih ostavljam na još neki period, odgledaću ih do kraja 2017.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
I ja njuškam šta večeras gledati jel ko gledao, privlači me zbog Woody Harrelsona...
http://www.imdb.com/title/tt3450958/?ref_=nv_sr_6
Comment
-
Comment
-
Originally posted by bici View PostPo kom kriterijumu?
Dobri moj Bici.
Comment
Comment