Originally posted by Ernesto
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by KingEric7 View PostOvo su Korejanci, al ajde."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostPa nije me uvredilo, ali to je isto ako bi neko rekao "da, da gledam engleski fudbal i tamo navijam za Seltik"."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostPobogu, nece ga moja greska uciniti nista manje boljim. I lose ti je poredjenje, je l` ti je toliko bitno da li je korejanski ili japanski?
Ako si se vec bacio na azijsku kinematografiju, da ti preporucim mozda i najbolji korejski film - http://www.imdb.com/title/tt0353969/. Naravno, ako ga nisi gledao.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ernesto View PostDa Vincijev kod i Andjele i Demone ko voli misteriju, doduse ovaj prvi je bolji od drugog dela, i ne gledajte ocenu na imdb-u jer tamo pobozni debili glasaju, pa zato ima tako nisku ocenu. A, ja cekam Dan-a Brown-a da napise novu knjigu (ili je u medjuvremenu vec izasla), pa da izbace i treci nastavak.
A nije jos uvijek izasla knjiga; jos uvijek je Dan piseMistakes make us who we are.
Comment
-
-
Originally posted by NebojsaNS View PostIzasla je knjiga, ja je procitao. Verovatno ce biti i filma uskoro.
From Alex in the Office of Dan Brown:
Hi everyone, Dan asked me to wish you all a happy holiday and also to thank you for your posts. Some of you have asked about a new book, and I can confirm that he is indeed working on a new novel. As usual, the subject matter of his new book is top secret, but as we move into the new year, Dan will start to give me more information about the novel's progress as well as updates on The Lost Symbol movie. I will continue to post more information as I have it.
Best wishes for the holidays,
Alex (Office of Dan Brown)
Posle toga je samo pozelio srecne praznike
Kako se zove knjiga?
Ps. Jedino ako mislis na Lost Symbol, mada je ona izasla prije 2-3 godine
@Gandalf
Gledam ja ponekadMistakes make us who we are.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostListen up, people!
Ukoliko neko nije pogledao ovaj film, neka ga pogleda obvezno! Mene je odusevio!
"Seven pounds"Last edited by Seoski Terminator; 30-01-12, 02:46.
Comment
-
Jedva cekam novi film od Denzela,sad izlazi 9.2 Safe House,strasnn trailer
Meni je Denzel jedan od oni glumaci ustvari takvih je malo, da ne moze da film ne valja ako glumi u njemu.Deja Vu zadnji njegov koji sam odgledao ustvari to mi je bio njegov zadnji preostao film da ga nisam pregledao,strasan film
Samo nastavite da preproucujete sto ste gledali,stavrno ima dobri preporuka.
Sto se trenutni serija tice,Homeland je strasan,Person of Interest je gledljiv,svake sedmice imam neki nagon da vidim malo akcije pa pogledam epizodu toga,Revenge mi je isto dobra serija,napeta skroz,ne mogu da docekam sljedecu epizodu.
Terra Nova mi je smaracka dosao sam do 4 epizode u par sedmice tesko ide,ali vjerovatno cu je pregledatiLast edited by DinoFC; 28-01-12, 13:35.
Comment
-
Juce gledao Mission Impossible Ghost Protocol. Odlicna akcija. Ako ne ocekujete nekakav ozbiljan film sa dobrom pricom, vec trazite nesto sto ce vas opustiti i zabaviti, cetvrta nemoguca misija je pravi izbor.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Gandalf View PostJuce gledao Mission Impossible Ghost Protocol. Odlicna akcija. Ako ne ocekujete nekakav ozbiljan film sa dobrom pricom, vec trazite nesto sto ce vas opustiti i zabaviti, cetvrta nemoguca misija je pravi izbor.
Gledala Haywire, film je solidan, mada mislim da bi bolje bilo da je u glavnoj ulozi bila Jodi Lyn O'Keefe (nekako nju vidim tu). Sta znam, nijesam nesto odusevljena.Mistakes make us who we are.
Comment
-
Comment
Comment